Zbog ‘pospanog’ Grčića miču se kamere sa sjednica Vlade

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog ‘pospanog’ Grčića miču se kamere sa sjednica Vlade

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

lol, pa dok njegovi nazovikolege predstavljaju svoje teme, nazovipotpredsjednik iscrtava shemice, pa zar time nije otvoreno priznao zabušavanje?

još da priznao da je crtao ovce kako preskaču ogradu, i to u mislima….

fasciniran sam svakim tko očekuje od ove vlade išta bolje od potpune katastrofe. to su tako bezvezni, neozbiljni i slabi likovi da su uspjeli nadmašiti i kosoričinu vladu.

Ne može se raditi 24 sata a da ti se malo ne prispava. Najbolje je da tamo donesu postelje pa da budu ležeće sjednice i kome se prispava nek u normalnom položaju ubije oko, a plaća 22 000 kuna, što se zna.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Zaista bi bilo fer da se broj tih kamera poveća i da se uvede mjesečno minimalno dva do tri nenajavljena Droga i Alkohol testa.

Ne da spava samo gospodin Grcić već spava cijela Vlada RH u godinu dana od obečanja nisu ispunili ništa samo novi nameti

Kakvi zlobni komentari na osnovu vijesti iz žutog tiska. I vi se smatrate ozbiljnim portalom. Baš me zanima što rade i ovom društvu pridonose ovi komentatori. To je isto kao da za par terapija hoćete izliječiti bolest koja je nastajala dvadesetak godina.

New Report

Close