Skuplja struja više će utjecati na standard od poreza na nekretnine

Naslovnica Forum Komentari članaka Skuplja struja više će utjecati na standard od poreza na nekretnine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.


Referenduma će biti jedino ako se mi obični građani izborimo za to.
Razmislite malo i shvatit ćete da porez(i ne samo ovaj zadnji u nizu) odgovara svim strankama.Od čega bi drugo prehranjivali svoj prekobrojni kadar koji besposleno sjedi u općinama i županijama,kupovali skupe automobile i isplaćivali sebi dnevnice.
Ovo što oni pričaju je samo populistička predstava za narod.
Zato nemojmo samo kukat nego se potrudimo da do referenduma zaista dođe.

.

Kakve to bajke priča ovaj Vojko? Cijela pozicija – od Slavka, Milanke, poslušnice Smiljanac……do anonimnih poslušnika – neprekidno skače iz laži u laž i daje bezvrijedna obećanja. Pričekajte malo dok zima stisne i stignu novi računu za grijanje i struju, vaše ideje o novim haračima pretvorit će se u perje. A ako zima bude blaga tada će zbog manje potrošnje izostati prihodi od PDV i Proračun će opet biti siromašniji. I što ćete tada poduzeti – gladna gospodo ispod staklenog zvona?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Obersnel je Linićev čovjek i sasvim je normalno da podržava njegove stavove, a uz to je na čelu Rijeke koja bi se nakupila brda love od novog poreza ako se uvede pa ne čudi da navija za taj porez.
Kao što je netko već rekao, prava opasnost ovog poreza leži u stopi od 1,5% na koju sad u startu daju velike olakšice, samo zato da to ljudi prihvate, a kad se jednom porez na nekretnine uvede, mic po mic i skoro svi ćemo doći do toga da plaćamo punih 1,5% poreza na nekretnine, a tu će se onda raditi o par tisuća EUR poreza godišnje svakome od nas!!!!
Zato zahtijevajmo referendum, ne budimo ovce da nas politička elita (koja nikad nije bila gora ove garniture) vodi žedne preko vode!

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Neće, kupiš rabljenu dekicu, mačak dolazi gratis.

[emo_mrgud]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Nije narod mutav…… Čovjek će smanjiti potrošnju struje ili će kupiti efikasnije uređaje, a kod poreza nema bježanja…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close