Što je to ‘Poslovanje na kvadrat’?

Naslovnica Forum Komentari članaka Što je to ‘Poslovanje na kvadrat’?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne mogu a da ne komentiram kako mi se čini da sam projekt ili nije dobro pojašnjen ili neće pomoći onima koji stvarno trebaju pomoć.
Ako sam nešto pogrešno shvatio onda moja kritika nije na mjestu, ali pojasnit ću kako sam ja shvatio ovaj projekt i što mislim o njemu.

Ne sviđa mi se. Slučajno ili namjerno, ovo je projekat za jačanje jakih i dodatnu promidžbu jakih, te stručnjaka koji vodi ovaj projekt. Za gosp. Blagusa znam od ranije, i ako se ne varam, komunicirao sam s njim. Za gosp. Jelića nisam nikada ranije čuo. Oboje imaju lijep životopis i na ovaj način se promoviraju. Nemoguće je ne primjetiti linkove na njihove web stranice koji će sigurno rezultirati nekim novim poslovima za njihove firme.
Također, od zaprimljenih prijava biti će odabrano 10 koje će biti predstavljene. U drugom krugu će biti odabrane konačne 3 firme s kojima će stručnjaci raditi kroz period od 3 mjeseca. Pretpostavljam da će biti odabrani najbolji. Moje mišljenje je da najboljima ne treba pomoć! Oni su samom činjenicom da su najbolji dokazali da su samostalno sposobni za uspješno poslovanje. Pomoć je potrebna onima koji imaju potencijal, ali nikako da nešto postignu. Znači njima negdje zapinje i treba im pomoći i usmjeriti ih na pravi put.
Nitko ne zna sve i čak i najbolje firme koje budu odabrane bi mogle primiti konstruktivnu kritiku, ali njima i sada ide dobro pa bi bilo korisnije pomoći firmama koje imaju potencijala, ali im trenutno ne ide dobro.

Ovaj projekat doživljavam kao promociju osoba koje su u stručnom timu, i dodatnu promociju onih koji budu odabrani. To je u redu, ali oni kojima je pomoć najpotrebnija će opet ostati po strani i to mi se ne sviđa. Zbog toga nemam dobro mišljenje o ovom projektu.

Disclaimer: Ne mislim se prijavljivati za ovaj projekat jer mi pomoć nije potrebna, i u Hrvatskoj je svega nas nekoliko koji smo stručnjaci u području na kojem ja djelujem. Tako da je iznešeno mišljenje stav neutralnog promatrača 🙂

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

New Report

Close