Stomatološke usluge u Hrvatskoj 50% povoljnije nego u Sloveniji

Naslovnica Forum Komentari članaka Stomatološke usluge u Hrvatskoj 50% povoljnije nego u Sloveniji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koja reklama,ovaj podatak stoji ali za razliku od nabrojani država u regiji imamo 3 puta manja primanja od njih,iz tog razloga je njima jeftine ove usluge, a nama enermno skupe.Tako da su stomatoloske usluge preskupe.

a koliko tek koštaju stomatološke usluge npr u americi ili cijeloj skandinaviji! Hitno uvesti avio linije iz Amerike na Pleso!


Koja reklama,ovaj podatak stoji ali za razliku od nabrojani država u regiji imamo 3 puta manja primanja od njih,iz tog razloga je njima jeftine ove usluge, a nama enermno skupe.Tako da su stomatoloske usluge preskupe.

Da, sto to nama znaci? stanje je takvo, da ljudi nemaju sto jesti, pa se za zube nece ni morati brinuti kako ide…

Nadalje, nitko ne govori o kvaliteti i garanciji za obavljene usluge. To je veliko pitanje. Takoder u UK masa ima dod osiguranje koje pokriva ovo i jos neke stvari(kosta par sto kuna mj i poslodavac cesto sam plati). Na kraju, mi ne mozemo imati njihove place, ali oni mogu lako doci ovdje. To je kvaka.

nevjerovatno je da mi još nismo prepoznali potencijal (koji npr uživa susjedna nam mađarska) kojim možemo objediniti stomatološke usluge i turizam u jednu uslugu i ponuditi turistima reklamu da kod nas poprave zube a ljetuju BESPLATNO!!

ne znam što reći na ovo… no znsm da su zubni implantati te cijene u Hratskoj jako dobri jer imam i ja jedan… trebalo bi onda turiste navoditi ovdje na popravak zubi, ali im dati smještaj po povoljnijoj cijeni…

Stomatološke usluge[/url] kod Apolonije 🙂

Hrvatska je zemlja koja je poznata po razvijenom dentalnom turizmu i privlačenju velikog broja stranih pacijenata koji dolaze u Hrvatsku po potrebi obavljanja stomatoloških zahvata po skoro duplo jeftinijim cijenama. Istina je da je kod nas puno niži standar on nekih bogatijih susjednih zemalja, ali to ne umanjuje činjenicu da su kvaliteta i cijena bitan faktor prilikom finalnog odabira stomatologa. Ugradnja implantata, svi protetski zahvati i estetska stomatologija su područja najvećeg interesa stranaca koji dolaze kod nas i jako su zadovoljni..

Stomatološke usluge – Dentolab .. odlicni zubotehnicki laboratorij, dentalna ordinacija. jakoprihvatljive cijene usluga, ali i blizu mi je u (istocni dio Zagreba). Pa tko voli, nek izvoli 🙂

Ako je jeftino zasto nasi idu u srbiju i bosnu?

New Report

Close