Ne detektiraju li na vrijeme rizične kupce, dobavljačima prijeti propast

Naslovnica Forum Komentari članaka Ne detektiraju li na vrijeme rizične kupce, dobavljačima prijeti propast

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ovaj zakon je čisto samoubojstvo iz zasjede za realni sektor……..ovo izgleda kao da netko smišlja načine kako što prije i efikasnije uništiti i ovo malo hrvatskog gospodarstva koje još radi…….

prestrašno

već i ovo navedeno zvuči suludo i doista se vidi kako te zakone i rješenja prave ljudi koji nemaju ni najmanje veze s realnim sektorom.

linić bi kao i obično nešto strogo propisivao a da ga sasvim boli đon kakav napor je potreban da se nešto provodi, i je li to uopće moguće provoditi s razumnim troškovima.

pa već ovo praćenje dužnika ne bi mogao operativno provoditi nitko, tvrtke bi morale angažirati faktoring kompanije koje bi se time bavile, što u startu isključuje iz igre male i srednje tvrtke, a oni koji to objektivno ne bi mogli pratiti, vjerojatno većina, ostali bi bez nespornih potraživanja.

ludo i suludo, no jasno je da oni nemaju ni najmanju namjeru povlačiti poteze ondje gdje su potezi neophodni, a to je hitna i radikalna reforma pravosuđa prije svega drugoga.

Ustav jamči pravo vlasništva. Linić ga želi ukinuti administrativnim postupkom brisanja u kojem vjerovnik NIJE službeno obavješten.
Zar Ustavni sud i državno odvjetništvo ne bi trebali reagirati na kršenje Ustava, ugrožavanje sigurnosti platnog prometa i ugrou više milijardi vrijednosti građana Hrvatske ?

Esseker

New Report

Close