3D virtualni trgovački centar je gotov, sada ciljam na velike robne kuće

Naslovnica Forum Komentari članaka 3D virtualni trgovački centar je gotov, sada ciljam na velike robne kuće

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Inovativan neki lik,izgleda da mu mozak stalno radi..

Maloprije sam pročitao zadnji intervju s njim, i onda naletio na ovu povezanu temu. A baš sam se pitao što je s tim projektom.
Inače, Prpić je primjer kako običan čovjek može daleko dogurati kada uključi mozak! U početku je teško i treba se boriti, a kasnije ti se prilike same nude.

Nekada je fakultet bio rezerviran za odabrane, a danas je za sve one koji ne znaju što bi sa sobom i koji jedva čekaju da završe faks i zaposle se u nekoj firmi gdje će biti robovi i u najboljem slučaju dogurati do 10000kn plaće kroz 10-tak godina. Čast iznimkama, ali nažalost vidio sam mnogo mladih koji su završili fakultete, a totalno su nesposobni za išta konstruktivno.

Ja sam završio fakultet, i radio po raznim firmama na relativno dobrim radnim mjestima, ali sam shvatio da ne želim biti nečiji rob, koliko god da me plaćali. Sad radim posao koji volim i sretniji sam nego da sam dogurao do predsjetnika Uprave neke velike korporacije.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

New Report

Close