Milanović: Kakvu ostavku želite? Tvrdo kuhanu, meko kuhanu…

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Kakvu ostavku želite? Tvrdo kuhanu, meko kuhanu…

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Isitna puna rade ali slabo meda daju.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Nesposobni su i priznati da su nesposobni. Čitava garnitura već je odavno zalužila da bude smijenjena međutim sada se zapošljavanje podobnih naziva PREKOMANDOM. Želio bih čuti od voditelja ovog cirkusa, koji se termin koristi za odstupanje sa odgovornih dužnosti u ovoj slučajnoj državici?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Kaže slučajni premijer da je ovo najsposobnija vlada do sada. Najsposobnija u čemu?!?! Jedino u zapošljavanju podobnih, to im ide savršeno! Sačuvaj nas Bože ovih, nadam se da nećemo predugo čekati na ostavku ili nove izbore, jer nas vode ravno u propast!

….neeeemoooojte taaako! Sposobni su, kaj ne vidite?? "Duhoviti"….dosjetljivi…..arogantni…..uobraženi……sami se sebi dopadaju……pa zar to nije sposobnost??

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Haha.. dobar odgovor! Muški! Btw, previše očekujete od vlade! Oni su olakotna ili otegotna okolnost. Ekonomski sustav će u sprezi sa okolnim ekonomijama sam izaći iz recesije/depresije kao što je u nju i ušao. Dotada uzdaj se use i u svoje kljuse!

Naravno. Nama kljuse a njima sve što se poželjeti može a da je i prvoklasno! Pa ipak su oni Vlada.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Mislim da je najbolje da ostavka bude neopoziva i za sva vremena u politici. Barem toliko nam duguju. patriotpokret

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Slušao sam dosta premijera i ministara zemalja u njihovim govorima ali nikad nisam čuo od nikoga takvu aroganciju, bahatost kao u izjavama i ponašanju kao hrvatskih. Pojma nema a priča kao da je izmislio telefon ili struju a istodobno se smije narodu kao da su oni nekakva posebna nedodirljiva svita koji vladaju iz nekog čardaka ni na nebu ni na zemlji."Najjači osjećaji su oni koji se ne mogu opisati riječima". Upravo tako se ja osjećam slušajući ih

New Report

Close