Odsad će zajedno ručati, na meniju izlazak iz krize

Naslovnica Forum Komentari članaka Odsad će zajedno ručati, na meniju izlazak iz krize

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ovi radni ručkovi će se posebno svidjeti Marasu, već ga vidim kako čačka zube nakon uspješnog radnog ručka i zapošljava još 5 konobara u ministarstvo,što će biti prvo od najavljenog smanjenja broja nezaposlenih, ostaje mu samo još 49 995, nakon toga će Vlada uvesti molitveni doručak za siromašne ,da u molitvi zamole (premijerovog) Boga da imaju što za ručak, te će na kraju stečajni upravitelj RH, organizirati Posljednju večeru na trošak poreznih obveznika i predati službeno RH u posjed strancima

Nije da branim ili hvalim ikoga,ali ovakvo s[r]tanje u državi posljednjih godina rezultat je dugogodišnje pljačke prijašnje vlasti koja je konstantno i neometano isisala milijarde i milijarde kuna-naravno na štetu građana,a oni to plaćaju već godinama i plaćati će još godinama…mislim da u ovoj situaciji nitko od nas ništa puno bolje ne bi mogao napraviti…treba vremena da se povratimo u normalnu kolotečinu,a i znanja i volje…da li to ova vlada ima-vidjeti će se kroz dogledno vrijeme-a i El Bahatinjo se malo skulirao,uči čovjek dok je živ,ajmo više iz te recesije…

…da li ova vlada ima znanja…pa pogledaj ZG Holding,to je dijelo SDP-a,Hrvatska u malom,i koliko su uspješni?

Zagrebački holding , gradski komunalni div s oko 13 tisuća radnika i dugom od 5 milijardi kuna, nastavlja s praksom privremenog zapošljavanja sezonaca, pa su tako nedavno odlučili angažirati 454 radnika preko agencije UPS d.o.o. i za to će izdvojiti 26 milijuna kuna.

"Only dead fish swim with the stream"

Kakva ono bi izjava jučer, da bez Todorića, Tedeschija i inih Hrvatska ne može. Jedino bez čega Hrvatska ne može je NAROD koji ju čini!! A trebala i morala bi bez nesposobnih političara te sitnih, srednjih i krupnih kriminalaca koji kradu ovu zemlju otkako je postala neovisna. Bez njih bi hrvatski čovjek svakako bolje živio, tu nema nikakve sumnje.

Ovdje upišite svoj komentar… Nemoguće je razumjeti da pojedinci iz HUP-a ne razumiju da smjer kojim ide Vlada za oporavak ekonomije nije dobar, a taj podanički stav bez suprostavljenih mišljenja vuče nas na rub ponora.

Todorić, Tedeschi & ostali uspješnici su obični uvoznici na veliko pa će ručkovi s njima imati za posljedicu da će se gospodarska politika još više temeljiti na uvozu umjesto na proizvodnji i izvozu. Tim ‘uspješnicima’ jednostavno treba zabraniti bilo kakav kontakt sa izvršnom (ali i zakonodavnom i sudbenom) vlašću a ručkove organizirati isključivo sa malim, srednjim i velikim proizvođačima i izvoznicima. Sve drugo vodi u propast.

New Report

Close