Danas odluka o Diokiju, Turci zahtjevima razočarali Linića

Naslovnica Forum Komentari članaka Danas odluka o Diokiju, Turci zahtjevima razočarali Linića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Spuštenih gaća ići na pregovore i poslije se čuditi što ti se dupe raširilo ko kanta.

Zasto nema “aukcije” tj zasto se pregovara samo s jednim kandidatom? Tko pregovara s Turcima? Nekadasnji sef racunovodstva rafinerije Rijeka- S.Linic? Sto uopce ocekivati?

BigBoffin

tako, to je doista na razini drugog razreda dobre srednje škole, objaviti da vam gori pod nogama i da ovisite o drugoj strani, a zatim pokušati pregovarati.

i sama koncepcija je toliko partizanska koliko može biti, vezivati isplatu jedne plaće s ključnim strateškim odrednicama u idućim desetljećima.

drug komesar linić očito misli da su tuđi novci spremni za otimanje, on samo treba izvršiti jak politički pritisak i dobit će što poželi, kao da u tržišnoj ekonomiji tvrtke uopće mogu opstate ako ne donose odluke na osnovi jakih poslovnih analiza. turci sigurno nisu stigli raditi velike analize, ali su ih privukli uvjeti u kojima je, kako kaže eufan, druga strana spuštenih gaća.

sve što trebaju raditi jest čuvati svaki milimetar svojih interesa i čekati da druga strana popusti, jer vrijeme nije na strani linića.

dakle, jasno je kao dan da će se ili ispregovarati maksimalno povoljno za turke ili dogovora uopće neće biti, ali to ne znači da je linić prisan s elementarnom logikom, on vjerojatno gleda reprizu sexa i grada umjesto da recimo dan i noć čita odlučnu knjigu branka vukmira ako već ne poznaje nijedan strani jezik.

New Report

Close