U tri mjeseca dionice riječke Transadrije spustile se 40,7 posto (objavljeno 21.03.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka U tri mjeseca dionice riječke Transadrije spustile se 40,7 posto (objavljeno 21.03.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

**********Pitam se kako je moguce da je Mario Gatara spomenuo samo, iz svojeg kuta, najgore stvari za dionicare Transadrie i gdje je nestalo ocitovanje uprave o materijalnim cinjenicama gdje se izmedju ostalog spominje da uprava u buducem razdoblju ockeuje znacajne financijske utjecaje Tower Centra gdje Transadria drži znacajan udio.

Onima koji ne znaju – Tower Centar rijeka je največi trgovački centar u JI Europi! Inace, doista ne treba biti veliki financijski ekspert ili racunovodstveni mag da bi se izracunalo da samo zgrada u vlasnistvu TNSA u riva boduli vrijedi vise od trenutne kapitalizacije koja iznosi 190 milijuna kuna.

*******… umjesto toga cu se obratiti glavnom uredniku, mozda mi on uspije razjasniti kako to da tako popularni dnevni list dopusta ******* da mu dezinformacijama ruse reputaciju

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Osobno vrijeđanje novinara na najnižoj razini neću dopustiti, zato su takvi dijelovi posta izbrisani.

Igor Prstec, web urednik

Kolega Gatara, vi ili se pravite ludi, ili sa Fuduricem pijete kavu. Ocitovanje predsjednika uprave niste ni slovom spomenuli. Jeli to namjerno ili iz neznanja?

New Report

Close