ZSE: U što investirati nakon 20 godina ulagateljskog staža?

Naslovnica Forum Komentari članaka ZSE: U što investirati nakon 20 godina ulagateljskog staža?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lijepa maturalna radnja.

Kako vas nije sramota tako varati ljude? Sad dok su se vani indexi vratili na razine prije krize trebali bi mi svoje hrvatske dionice prodati sa 98 % gubitkom i kupovati strane balone. A vi g. Ostrički i vama slični bi od nas kupovali za ovu siću a nama prodavali vaše balone. Još jednom sramota. Da li će tko odgovarati za ovaj kriminalni članak?

placena reklama !

dobro i objektivno napisano i dobra preporuka. ne vidim stvarno što bi se kod nas kupilo uz opetovani pad gospodarstva u ovoj godini, a vlada i dalje slabo radi -rezultata nema-još jedna prošla godina bez da su se bitno počele popravljati stvari što se vidi i prema stanju crobexa. pa što kupiti ovdje? što će kod nas rasti ove godine? na dulji rok zemlja ima perspektivu, ali do tad će trebati još čekati, možda 2013 počne nešto nabolje, prije teško.

S druge strane na stranim tržištima se mogu naći dobre prilike sa dobrim perspektivama rasta i prihvatljive cijene. Eto ja intenzivno promatram zadnjih tjedana dokup JPM, kupnju TIFF i CAT, možda INTC, HAL, XRX , MTG i PL, a posjedujem BAC, JPM, GS.

Nakon 20 godina ulagateljskog staža ovaj nije baš puno naučio.
Moj je prijedlog da se oglasi nakon idućih 20.

Evo još jednog fond menađerčića iznad. Zaradit će burek za ovaj post.

Evo još jednog fond menađerčića iznad. Zaradit će burek za ovaj post.

Zašto je domoljublje samo za pušioničare koji nemaju što investirati? Višak novca lako je koristiti za produblljenje krize, naprosto čineći ono što većina čini – investirati u strane balone.
Osnovni uzrok propasti zapadne civilizacije je pohlepa bez moralnih skrupula. “Kupujmo hrvatsko” nije parola za plac, nego za investitore – ako žele i dalje zarađivati. Osim ako igraju na kratko – godinu, dvije, pa onda na Bahame.

Naravno, "na dulji rok zemlja ima perspektivu, ali do tad će trebati još čekati". Idite u krasni s takvim hrabrim investiranjem. Bolje kupi burek nego dionice.

meni je ovo članak u stilu ” dođi pa da vidiš kako musa dere jarca”. članak za vabljenje.

haha.. zgodan “članak”

[img][/img]

New Report

Close