‘Pričao sam s najpametnijim čovjekom u Europi. Njegova poruka je zastrašujuća’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Pričao sam s najpametnijim čovjekom u Europi. Njegova poruka je zastrašujuća’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kad je tako jako jako jako pametan kako da nije uspio predvidjet i ovu krizu…..????

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

kako taj europljanin stoji na svjetskoj rang listi tzv pametnih? sto kaze najpametniji filipinac, mongol?

Sve što je taj genije predvidio, a ostvarilo se -znali smo i svi mi….
Ono , na što se u budućnosti moramo fokusirati je klimatski utjecaj, hrana i preživljavanje…..Ljudskoj vrsti ne trebaju dionice, ni novac- niti automobili…a najmanje krediti , obveznice i slične gluposti….ni zlato, ni nafta….
NIŠTA. Civilizacija teži unisexu,slobodama,minimalnim potrebama za život i maksimalnoj sigurnosti za zdravlje..
Zato, pronađimo u spiljama izvore pitke vode i krenimo učiti robinzonski turizam ………… to je budućnost.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Evo kako se danas krade, lik najavi propast, naivci navale po bidu gdje ih razapetim mrežama čekaju lopovi i gle čuda nakon dobrog ulova odjednom se lik sjeti da je ovo sve bila njegova fikcija ili san kojeg je htio podijeliti sa investitorima i da je situacija malo drukčija nego je njegov san i sad opet sa konglomeratom lopova podigne cijenu kupljenih dionica i proda ih ponovno onima od kojih su ih jeftino kupili. Ideje su sve primitivnije ali i ulagači su sve blesaviji jer je internet postao dostupan uistinu svakome.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ako je netko čitao članak čini se dosta nejasno što se htjelo reći, iako se već sve to zna, pa i ne treba biti najpametniji. Bez komentara.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

zanimljiv stil kolumniste.
Naoko površan tekst. međutim informacija iz teksta može biti zastrašujuća.
If u r so smart, why aren’t you rich? Najpametniji čovjek svijeta mora da se preziva Rotshcild ili Morgan jer su najbogatiji ljudi na planetu.
Volim pratiti stanje agregata u svijetu pogotovo u USA.
I ja sam shvatio da je 2008 bila bailout, a 2012 cashout.
Rumors su da su dva potencijalna načina izvedbe ovog plana:
A. čelnik FEDa mr Bernanke će lagano producirati 17.000 mird eur dollara i to će biti dovoljno da se održi stabilnost monetarnog sustava USA. Nitko neće znati da je 17 superK bez (10% obv pričuve) pokrića jer ionako su FED od osnutka 1914 (Jackyl island) u privatnom vlasništvu najbankara – tu vješto čuvanu tajnu naravno svi znate /uči se na ekonomiji/. U pitanju je cashout najvećih fondova pogodite kojih.
B. opet će Sj koreja printati superdolare u apoenima po 100usd i investirati novac u glupost naravno, US nekretnine i time će napuhati jedan dva bubble.
Napravio sam domaću zadaću, dajte mi kolumnu kod uv prof Nenada Bakića na poslovnompulsu – objasnim detaljno. Što za nas u hrvatskoj – šibicare to može značiti te za HNB?
Ništa. Američko tržište će i dalje biti navodno stabilno na krhkim nogama te igra se nastavlja. Štipat ćemo za sitniš velike domaće igrače i to je to.
Nas će u prvom krugu, idućih 4-5 god US krupni kapital zaobići i tražiti plasman na Kosovu. Danas se najzarađuje na rudnicima zlata prvenstveno, srebra, nikla te na bakru. Na Kosovu naravno svi znamo koji rudokopi postoje.
Ok po monetarnu politiku EU to će značiti lažnu stabilnost koa i dosada. Htjeli ili ne, EU nastavlja usporavati rast u odnosu na tržišta Azije. Svi temeljni pokazatelji upućuju tomu.

@Kormilar, sve 5 ali zašto onda o Atpl imaš drukčije mišljenje?

http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs ovo je realist,,,,,,,,,ako ga negirate i mislite da ide sve u dobrom smjeru u ekonomiji,grijesite,,,,,ekonomija je nusprodukt interakcije fizickih i pravnih osoba(samo jedna varijabla) andmar

voli vas andmar

New Report

Close