Fižulić izbjegava stečaj i ‘diše’ kroz Adria Gamu i Deltu

Naslovnica Forum Komentari članaka Fižulić izbjegava stečaj i ‘diše’ kroz Adria Gamu i Deltu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Stvarno je preočita ova medijska hajka na Magmu. Koliko vas plaća Ivica ?

Izgleda da se sprema neki druk MAGME uskoro … hbg, to napumpaš sa 65 lipa na 2 kn, i dalje je 2 kn jeftilen teži spram 300 kn šta su korumpirani fond menadžeri plaćali našim parama za mirovine , a nekom je sa 65 lipa na 2 kn heben skok !! No pravo je pitanje ipak ono prvotno – za koji k su fondovi našim parama kupovali već tada posrnulu MAMGU i to za troznamenkaste iznose po jednoj dionici kada se danas prodaje po nulaznamenkastom iznosu ? ..

Kressho

“Nisam kupio ni auto, a kamoli jedrilicu”!?!?! A što je s ovim:http://www.youtube.com/watch?v=V9xmX7A_Kag&feature=share
a s ovom regatom koju priprema: http://www.authorstream.com/Presentation/karuba5-1384634-adriatic-jewels-race-rev-neven-b/, novci za sve valjda padaju s neba!
“..sva imovina je založena?”, jel` i ona koja je prebačena na Best project HoldingsLtd, skupa s Magmom HK, jedrilicom i inim milijunima…

Poreznu tajnu predstavlja profit poreznog obveznika a dugovi za javna davanja ne mogu biti porezna tajna zato što se radi o javnom novcu, obavezama za javna davanja. Dakle na pitanje koliko je društvo zaradilo mogu odgovoriti da je riječ o poreznoj tajni , na pitanje koliki dug nije podmiren u javni proračun ove države dok se u isto vrijme rdnicima javne uprve obješnjava da im se prava moraju umanjiti jer nema novca za to a građanima da se socijalna prava moraju reducirati, zaslužuje hitan odgovor, kako bi shvatili priču. Uskratom ugovora o dugovima ovakvih dužnika…..kako ih uvjeriti da su njihova prava preskupa.

Taj čovjek laže kad zine. Kao prvo, on je za***ao Vučičevića, dignul mu je lovu, a za uzvrat mu ništa nije htio dati. Sad se vadi na nacionalne osjećaje. Ideš! Kao drugo, on si je prijatelj s Čačićem, skupa idu na jedrenje (ovo je samo jedan od članaka od prije http://dalje.com/hr-hrvatska/fizulic-se-vratio-s-krstarenja-po-karibima/24565). Pokušava senzibilizirati javnost sa svojom bolešću. Što se tiče komentara korisnika Perilje, javna je tajna da je to njegov posilni!!!!

Ali zato će tražiti da se uplate u II. stup dignu sa 5 na 7 % od iduće godine !

ZAŠTO ?

ZATO JER SU KUPOVALI MAGMU PO 250 kn po dionici i INGRU po 400 kn sa parama ljudi koji plaćaju te stupove.

Kressho

New Report

Close