Kraljevima plastike država dala 80,9 milijuna kuna: Gopcu i sinu Vice Vukojevića 50,9 milijuna, Bešenićki 30, a namirio se i general Miljavac

Naslovnica Forum Komentari članaka Kraljevima plastike država dala 80,9 milijuna kuna: Gopcu i sinu Vice Vukojevića 50,9 milijuna, Bešenićki 30, a namirio se i general Miljavac

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A moglo se vrlo jednostavno stimulirati zaposljavanje smanjenjem poreza. Medutim, u tom slucaju bi se stimuliralo uspjesne, a ne politicki podobne.

Nema veze, idemo mi okrenuti jos jedan krug kriminala. Samo ovaj put ga necemo zvati Fond za razvoj i zaposljavanje, nego “Tvrtke u drzavnom vlasnistvu nositelji razvoja i zaposljavanja”. Moze i neki drugi naziv. Nije bitno, bitno je da drzava stimulira.

Hrvatskoj nista nije nanjelo vise stete od drzavnih poticaja, subvencija, stimulacija i drzavnih projekata. Narod i dalje vjeruje da ce se Sanader, Cacic i slicni bolje pobrinuti za njihovu dijecu i od njih samih. Pa zasto im onda ne dati da stimuliraju po narodu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

alo zoki ! je li na redu i ministar Kontromanović. povuci ručnu, da ti vlada ne ode u tri pizde materine………a da ti pravo rečem ne bi ni bilo neke velike štete.

mi hrvati tuduttuutu
mi hrvati tuduttuutu

najgluplji, najtuplji narod na planeti Zemlji

i ja stvarno ne znam što može ove ovce pokrenuti

mi smo ipak zemlja slučaj


mi hrvati tuduttuutu
mi hrvati tuduttuutu

najgluplji, najtuplji narod na planeti Zemlji

i ja stvarno ne znam što može ove ovce pokrenuti


vidiš da svi nosaju nekakve pudlice pod rukom, nema više pravih hrvatskih ovčara i to je problem

zastrašujući podaci.

pa to je sasvim u rangu fimi-medije, ali s jednom velikom razlikom – mesić je i dalje na slobodi i nema niti naznaka da bi mogao biti poslan u pritvor, potencijalne svjedoke može obrađivati do mile volje.

Robih Hud se sigurno okreće u grobu. Samo djelomično kopirali njegov izum a njegovim potomcima ne plaćaju tantijeme i zaboravili da postoji dio legende koji govori o podjeli otetog plijena – siromašnima.

Pitanje za sve nas znamo li za koliko je radnih mjesta (na određeno i neodređeno) podjeljeno 830 MILIJUNA KUNA namijenjenih cilju zbog kojeg je Fond za zapošljavanje 2002 osnovan.

Taj isti Fond je osiguravao isplatu “potraživanja radnika” čitaj NEISPLAĆENE PLAĆE “ostvarene u zadnja tri mjeseca prije otkvaranja stečaja”, one prije toga nije osiguravao.
Hoće li netko izračunati koliko je novca podjeljeno kako bi se namirile obaveze koje nisu izvršili poslodavci koji su otišli u stečaj. Možda među njima ima i onih koji su dobili novac za poticaj pa je možda država otvaranje pojedninog radnog mjesta, od planetarne važnosti, nekim gospodarstvenicima dva, tri puta puta “sufinancirala”.

New Report

Close