Čačić: Zadnji je trenutak za dobre promjene u zemlji

Naslovnica Forum Komentari članaka Čačić: Zadnji je trenutak za dobre promjene u zemlji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Profesor Jurčić :
nijedna kuna nesmije više u građevinu i energetiku :

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-dotakla-dno-dna-vise-ni-jedna-kuna-ne-smije-u-gradjevinu-i-energetiku/618490.aspx

.

Puno zuje malo meda daju.

Postojao je u svojevremeno jedan drugi politicar koji je radio ogroman broj ekonomskih eksperimenata u nadi da ce barem jedan upaliti i da ce tako izbjeci provodjenje reformi. Niti jedan nije uspio jer su strukturne slabosti sistema gusile sve one koji stvaraju vrijednosti. Narod je zivio sve gore, a na kraju su poceli i umirati od gladi.

Mene ekonomska politika Milanoviceve vlade jako podsjeca na Mao Zedonga. Nevjerojatna kolicina eksperimentiranja i jako malo volje da se pokrenu strukturne promjene.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Toliko gluposti i neuspjelih pokusaja podizanja atmosfre nisam vidio nigdje. Jadno, izlizano, nesposobno. Čini mi se da Hrvatsku očekuju još teža, ako ne i naj teža vremena u ovoj novijoj povijesti. Zašto? Odgovor leži ovdje: jedni su pljačkali a drugi ne znaju i nemogu pokrenuti ključne stvari koje su nužne za normalno funkcioniranje sustava. Pred gigantom europe stojimo kao lane na nestabilnim nogama. Bez vlastite hrane, bez vlastite industrije, bez vlastite energije , bez vlastitog novca, bez vlastite politike. Ovaj narod je osuđen na robiju! Nitko mi ne može dokazati da je drugačije. Djedovi nam se u grobu okreču. Neka! Hrvati su izuzetno glup narod i to smo više puta dokazali, sve ostalo je sreća. E pa glupani dobro došli u stvarnost! Pa vi šutite i dalje.

Ako može jednom onda može i dvaput!

New Report

Close