Linić: Bili smo prisiljeni na nepopularne mjere

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: Bili smo prisiljeni na nepopularne mjere

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

” Iz Vlade smo poručili da se ne može opterećivati samo rad, već da teret krize moraju snositi oni koji imaju VIŠE.”

“Smatramo da moramo rasteretiti plaće, a da BOGATIJI moraju participirati više u punjenju proračuna”

Dakle, SVI VI KOJI STE SE U ŽIVOTU KRVAVO TRUDILI I RADILI I ZASLUZENO ZARADILI MOŽDA MALO VIŠE I USPJELI SE ODHRVAT SIROMAŠTVU, E SAD VI MORATE PLATITI ZATO ŠTO STE JEDINO VI OD KOJIH VAM GOSPON LINIĆ I KOMPANIJA MOŽE UZETI NOVAC!

Dakle, NEĆE UZETI NOVAC NAJBOGATIJIMA I ONIMA KOJI IMAJU NAJVIŠE ! NE! UZET ĆE NOVAC VAMA KOJI POŠTENO I KRVAVO RADITE!

Tako je gospon Linić, tako, pravedne i poštene koji najvjerojatnije i najviše pridonose ovom društvu i pomažu Vama da se zadužujete i dalje , njih opljačkajte i recite im da su budale za to što su ulagali u svoje znanje, radili po cijele dane, stvarali vrijednosti, zapošljavali po nekoliko ljudi.. Tako je! To nam treba! Ali nemojte slučajno po najbogatijima jer oni će možda zaposlit sve mlade visokoobrazovane i dat im koju kunu, a vi cete im jos za to i platit.
Mladi visoko obrazovani moraju odmah shvatiti kako nije dobro u životu puno raditi i truditi se kako bi imali MALO VIŠE. I da, gospon Linić, Vi i svi Vaši u Vladi bi trebali povisti svoje plaće, puno, puno više!

Ako može jednom onda može i dvaput!

Što se Linjo čudi otporu? Zaboravio je dometnuti da će se problematikom poreza na imovinu baviti PODOBNI stručnjaci koje će ON imenovati. Nezavisni stručnjaci nemaju dileme po tom pitanju. I sam pokušaj novog zavlačenja ruku države u džepove VRIJEDNIH, SPOSOBNIH I ŠTEDLJIVIH građana ove zemlje KRUPNI je promašaj ove vlasti. Osim toga krajnje je pokvareno da se na račun lokalne samouprave bogati država a političarima na vlasti su tijekom predizborne kampanje bila puna usta decentralizacije. Dakle poslovi države se decentraliziraju a prihodi se centraliziraju. Pa jeste li vi normalni, Linjo i kompanija?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Nekidan se ministar zdravstva R.Ostojić slikao u maketi debelog crijeva. Kako originalno, a sliku bi trebalo ponoviti i upotpuniti sa cijelom SDP vladajućom ekipom.

New Report

Close