Čačić: Imat ćemo za struju, ako manje pričamo na mobitel

Naslovnica Forum Komentari članaka Čačić: Imat ćemo za struju, ako manje pričamo na mobitel

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mogu i manje pusiti, manje piti alkohol, manje trositi na luksuz opcenito…Samo ne smanjivati troskove mobitela, bit ce nam manja dividenda slijedece godine, hihihi

Navodi se da je gosp. Čačić završio poslijediplomski na HKS-u (Harvard Kennedy School), zanimljivo bi bilo vidjeti vjerodostojnost tih podataka. Jedan nedavni premijer je imao također školovanje u Rimu. Ispostavilo se kasnije da nije.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ako cemo tako, pola hrvatske je “pozavrsavalo” imaginarne studije…


Ako cemo tako, pola hrvatske je "pozavrsavalo" imaginarne studije…

Jep.

Ali riba smrdi od glave.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

“Imamo plaće koje su bitno niže od europskog prosjeka” napiše novinar bez podataka????? hajte lijepo napišite kolike su to točno prosječne plaće u europi. uključite naravno poljku (10% stanovnistva europe), pa rumunjsku i bugarsku….itd…

mobitel drzim samo u autu ako se zalipim za zvat prvu pomoc.Kako cu ja ustedit za struju onda???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Hrvatska će se spasiti ako ga mađari stave u haps barem 10 godina

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

vodoinst apsoltno tocno jedna od opcija koja ima osnova da se realizira stim da i podbacaj u duzini moze biti i na cetiri godine dok istekne mandat
ali cemu podizati PDV kad mu rusis temelje to jest osnovu
ali cemu pozivati na ulaganja u infrastrukturu i davati povlastice kad mu rusis osnovu
ali cemu svakom loncu si poklopac i uvijek pogodis ko prstom u ……..

Jedan od vječnih zahtjeva menadžera je imati što više novca i onda raditi posao. Tako može svatko bit menadžer i ako ne uspije pozivati se na uvjete u gospodarstvu, svjetskih kretanjima tečaja i visokim cijenama sirovina. Takve priče su se pričale i u razdoblju konjukture i recesije. To je kao da ideš na ispit i uzdaš se u prolaz na sreću. Menadžer pronalazi puteve kada su sredstva na raspolaganju oskudna, ima unaprijed određen plan i ako ne uspije onda to priznaje i na kraju kaže što jest a što nije uspio. To Čačić nikada nije niti vidio a kamoli postdiplomski prolazio. Tako se ponaša naša vlada, oni bi što više novca krađom od građana i onda bi oni nešto iznjedrili. Bez jasnog plana, investicije su na razini govorkanja a do realizacije je udaljenost svjetlosna godina. Isto toliko koliko Čačiću i ovakvoj vladi od nečeg korisnog da učini.

Ja više neću koristit wc papir samo da platim struju 😉


Jedan od vječnih zahtjeva menadžera je imati što više novca i onda raditi posao.

Pa to je uništilo hrvatsko gospodarstvo. Nema tržišne ekonomije , nego politička ekonomija i to puno gora nego što je bila u socijalizmu.

A da ti i nesposobna družina koja vodi trenutno ovu državu manje balite na telefon koji mi plaćamo možda nebi bilo potrebe za poskupljenjem struje.

Investicijski guru!
Hrvatska narodna stranka-hahaha.
Ferenčak, pušićka i ovaj krmak

štednja adekvatna IQ snobova…
http://www.poslovni.hr/vijesti/vidosevic-seli-ured-hgka-u-luksuznu-zgradu-vrijednu-20-milijuna-kuna-202968.aspx

New Report

Close