Direktori će biti porezni jamci i plaćati dugove

Naslovnica Forum Komentari članaka Direktori će biti porezni jamci i plaćati dugove

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Savjet svima. Zatvarajte firme dok ima vremena. Svi ovi prijedlozi polaze od pretpostavke da u Hrvatskoj vladaju jasni i korektni porezni propisi kojih se država pridržava. No to jednostavno nije točno. Ovakav pristup će sigurno dovesti do zatvaranja mnogih tvrtki. Treba biti izrazito lud i postati u Hrvatkoj direktor. Imaš ugovo na tri ili pet godina. Vlasnik nema novaca ili moraš platiti poreze koje ti financijska odere. nemaš nikakve šanse na sudovima i onda plati svojom privatnom imovinom. Nevjerojatno ludilo.

A da li to znači da će Linić i Milanović dati nama jamstvo osobnom imovinom ako država završi godinu neisplatom obaveza koje ima prema nama?

još jedan od stimulativnioh mjera za gospodarstvo.
obzirom tko predlaže ove bisere ništa ne iznenađuje.

nakon 20 dana nove vlasti rekao sam da to treba srušiti odmah, sada nakon 120 dana zaključujem da se već kasni 100 dana ,
ovi uopće ne traže tko je do sada pokrao novac, da ga vrate,
nego hoće i ono malo što još radi da unište,
poruke su jasne,POSKUPLJUJE STRUJA I PLIN, što bi trebalo značiti : Mravci, Buljubašići,Šilje i Despoti NAPRIJED ostali STOJ ili pucamo novim cijenama, porezima, nametima ……………….

Smijesno.. ako se vlasnicima firme isplacuje dobit onda se njima treba i naplacivati porezni dug. Ako direktor zaj**** stvar, vlasnik ga moze goniti privatnom tuzbom, ali vlasnik je isključivo odgovoran za poslovanje svoje firme.

po sili statistike od 10 poduzeća 2 opstanu 8 propadnu . koja budala bi otvarala firmu pod linićevim uvjetima .

neka on svom imovinom garantira za rezultate vlade .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ovo očito nije šala! Ma zašto se ja čudim. Ovdje se kazneni zakon isprepiliće s regularnim poslovanjem. Rezulati ovakvih napisa generiraju i reakcije. Savjeti za poduzetnike: BJEŽI OD POSLA. http://www.obrti.biz/ Izgleda da će idući znak biti! "Ne – ne želim biti direktor!"

Ovo je nevjerovatno. A ja glasovao za ovu bagru. Da sam znao da ce biti ovako glupi radije bih dao glas stranki Umnih Bolesnika. Ali zato sad
znam na slijedecim ili prijevremenim izborima da je SDP,HNS za mene prekrizen za vjeke vjekova.Amen.

New Report

Close