Tedeschi: Moj klub Cedevita umješniji je u prikupljanju novca, ali to ne znači da mu ne trebaju i gradski novci

Naslovnica Forum Komentari članaka Tedeschi: Moj klub Cedevita umješniji je u prikupljanju novca, ali to ne znači da mu ne trebaju i gradski novci

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

to je tvoja privatna igračka pa si ju i financiraj. Ionako mi to plaćamo jer je sve ukalkulirano u cijene proizvoda koje proizvodiš i plasiraš.

Gradu koji financira jedan (europski gledano) ispodprosječni nogometni klub (Dinamo) i organizira godišnji event s velikim gubicima, gdje sportaši besplatno borave u gradu, ne bi trebao biti problem financirati i druge slične klubove i evente. Govorimo o gradu koji grca u dugovima, glavni grad države koja isto tako grca u dugovima i diže kredite da bi otplaćivala stare kredite (kamate i kamate na kamate).

Grad ne bi trebao nikoga financirati. Svi klubovi, pa tako i Cedevita, imaju broj žiro računa pa onaj tko misli da im trebaju novčana sredstva slobodan je uplatiti im iznos koji želi. Prisiljavati sve druge, koji nemaju, ne žele ili uopće nisu čuli za tamo neku Cedevitu, u ime "općeg dobra" nije ništa drugo nego legalizarana pljačka i otimačina. Tako bi barem bilo u zemlji slobodnih ljudi i njezinim gradovima, ali mi to nikada nismo bili.

New Report

Close