Hoće li nezadovoljni mještani zapečatiti sudbinu Zrća?

Naslovnica Forum Komentari članaka Hoće li nezadovoljni mještani zapečatiti sudbinu Zrća?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ma najbolje da mi sve mlade iselimo iz naše Hrvatske pa neće više biti problema!!!

Ne valja kad nemaš goste, ne valja kad imaš goste. Najbolje da svi samo novce pošalju.

Nije bolest sve što boli

Dam se kladiti da iza ovakvih stupidnih ideja stoje primati iz Crkve. Sve što je veselo u ovoj državi treba zatomiti i satrti.

Zrče je kompleksan problem, fakat je gnjusno kako se neke grupe posjetitelja ponašaju, pogotovo Slovenci, naime sustav je općepoznat, opijanje i drogiranje na terasama apartmana uz preglasnu svakojaku muziku i neartikulirana glasanja,pa oko 12-01 sati odlazak nametanih na Zrče te povratak još više usvinjenih ali i rabijatno nastrojenih oko 6-7 sati ujutro.

Osobno sam se našao u više konfliktnih situacija koje sam sam morao regulirati jer policija ne ćini doslovce ništa osim što pauk operira 24 sata dnevno a osim što mi je nadrogirani klinac zalutao u kuću, najbolja situacija mi je bila kada je oko 5 ujutro, zgodna slovenkica iz NM, duge crne kose i u bijelom minjaku, izgubljena i nametana, doteturala na moju terasu, uzela ručnik sa stolca ispred mena e a da me uopće nije primjetila i legla se na pod ispod oleandera te u sekundi zaspala tako čvrsto da uopće nije reagirala moje pokušaje buđenja .

Zrće je samo plaža sa klubovima i ono kao takvo nije problem, problem su svakakvi gosti a to bi se eventualno moglo riješiti gradnjom jeftinih hostela ili nekakvih slićnih niskobuđetnih smještajnih kapaciteta u neposrednoj blizini Zrča te ih na taj način pokušati izdvojiti od obiteljskih kapaciteta koji ne toleriraju partijanerski način zabave zbog kojega se dolazi na Zrče.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Polugole slovenke u dvorištu meni izgledaju više kao dar s neba nego problem.

Barbosa ,

blago tebi .
Valjda uspiješ i ti malo konzumirati tog nepočudnog ludila .

Nekad je bilo fora otić na par dana, danas je sve puno ko zna čega, uglavnom staranaca koji su urokani, muškaraca koji paradiraju plažom u tangama, svakodnevnih tučnjava i sl.
Uglavnom nitko normalan tamo više ne ide ali opet dobro je i takvima uzet lovu.

Eto ga na! Opet nevalja! Ma naravno da ne valja kad se nis ne radi s mozgom nego kako voda donese. To Zrce je tamo od vajkada i tamo cemuvijek biti, međutim problem je nastao u Novalji. Nazalost na tako malom ne sređenom mjestu je buknulo tisuce apartmana i to je ono cega su se svi pribojavali. Betonizacija bez zelenih, bez arhitekata urbanista, bez prave politike razvoja i bez struke uopće! Novalja je tolko sjexxna da je to za poludit. I sad kad su i pero i mijo i mate i janez sagradili aparmane jedan po drugom, sad je nastao problem. Nemogu disat jedan od drugog i kad na to dodas festival od par tisuca mladih, tad sve puca po savovima. Zrce nije problem! Problem su pohlepne i ne skolovane glave koje nemaju ni strpljenja ni sluha. Neka im je. Pojedini ovcari koji bi samo lovu i nerad, vladaju jos gorim stranackim poslusnicima koji pak vladaju cijelim otokom. Uzas. Zrce nije problem! Problem su budale.

Ako može jednom onda može i dvaput!

New Report

Close