4G-LTE u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Razno Ostalo 4G-LTE u Hrvatskoj

Hrvatski Telekom predstavio je danas prve podatkovne tarife temeljene na novoj tehnologiji. Tako će se od sada moći surfati najbržim mobilnim internetom već od 175 kn mjesečno, dok će studenti imati popust od 50% na tarife Extreme Mobile net.

U ponudi su dvije podatkovne tarife, Extreme Mobile net L u koju je uključeno 3 GB podatkovnog prometa za 175 kn mjesečno te tarifa Extreme Mobile net XL u koju je uključeno 20 GB podatkovnog prometa za 250 kn mjesečno. U promotivnom periodu do 1. listopada ove godine korisnicima je na raspolaganju neograničeno surfanje putem najbržeg mobilnog interneta u obje Extreme Mobile net tarife.

Studenti i mladi između 18 i 28 godina osim neograničenog surfanja imaju dodatnu pogodnost u obliku popusta od 50 kn na mjesečnu naknadu za najbrži mobilni internet – dovoljno je da aktiviraju Extreme Mobile net tarife te će do svoje 29. godine moći koristiti popust na mjesečnu naknadu. Tako će im mjesečna naknada na tarifi Extreme Mobile net L iznositi 125kn, a na tarifi Extreme Mobile net XL 200 kn što je ista mjesečna naknada kao i za standardne Mobile Internet tarife.

Korisnicima je na raspolaganju uređaj Huawei E398 LTE USB stick po cijeni već od 8 kn u tarifama Extreme Mobile net uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, a u ponudu će se konstantno uvoditi novi uređaji.

LTE mreža dostupna je na području centra gradova Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita

Istovremeno Vipnet je predstavio svoje mogućnosti korištenja 4G-a.

Korisnici mogu do kraja lipnja besplatno surfati na Vip LTE mreži, a dostupne su i nove podatkovne tarife i uređaji za mrežu četvrte generacije. Tarifa Vip mobilni internet LTE M uključuje 20 GB za 300 kuna mjesečne naknade, a Vip mobilni internet LTE L 40 GB za 600 kuna mjesečne naknade. U Vip centrima u Zagrebu u prodaji je novi LTE USB stick po cijeni od 499 kuna uz tarifu Vip mobilni internet LTE L, s ugovorom na 24 mjeseca. Vip LTE mreža je u radu ili pred samim puštanjem u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

New Report

Close