Windays Business 2012.

Naslovnica Forum Razno Ostalo Windays Business 2012.

Što donose ovogodišnji WinDaysi kao največe domaće tehnološko ukupljanje?

Kao i inače podijeljeni su na dva dijela: Technology i Business.

Microsoft WinDays12 Technology tijekom četiri dana, od 23. do 26. travnja, predstavlja svjetske trendove u poslovanju te niz novih proizvoda, rješenja i usluga čijom primjenom tvrtke i organizacije štede vrijeme, resurse i postižu veću troškovnu učinkovitost. Ovu godinu će, kao i uvijek, obilježiti kvalitetni i stručni predavači. Neki su, poput Marina Frankovića ili Domagoja Pavlešića, već dobro poznati dugogodišnjim sudionicima, a od novih lica ističemo Aleksandra Zambellija, Riječanina zaposlenog u sjedištu Microsofta, u Redmondu, SAD.

Tijekom Microsoft WinDays12 Business konferencije, u četvrtak i petak, 26. i 27. travnja, sudionici mogu poslušati panel diskusije o aktualnim gospodarskim temama te sudjelovati u četiri praktične radionice – „EU – kako doći do sredstava iz pristupnih i pretpristupnih fondova“, „Kako uspješno upravljati projektima“, „Upravljanje likvidnošću“ te „Kako uspješno zaposliti najbolje talente“.
– Voditelj radionice posvećene sredstvima iz EU fondova pojasnit će kako uspješno doći do sredstava iz pretpristupnih i pristupnih fondova te dati praktične upute za pisanje projekata i objasniti koje su mogućnosti prijave na natječaje Europske unije.
-Radionica o uspješnom upravljanju projektima donosi više informacija o alatima za upravljanje projektima te educira o načinu funkcioniranja projektnog tima.
-„Upravljanje likvidnošću“ razjašnjava kako se upravlja likvidnošću projekta koji se financira iz EU fondova, kako se uspješno planira operativni tijek novca i radnog kapitala te koji su mehanizmi naplate i uloga banke.
– Radionica o uspješnom zapošljavanju talenata, donosi informacije o tome kako i na koji način iskoristiti ljudske potencijale i zaposliti prave ljude na prave pozicije. Voditelji radionice savjetovat će sudionike kako uspješno napisati natječaj za posao, kako napraviti screening životopisa, intervju te kako trebaju teći pregovori o uvijetima zaposlenja te finalni odabir kandidata.
Cijene? Evo ih:

KOTIZACIJA ZA Microsoft WinDays12 konferenciju
Cijena: 5.486,00 kn

KOTIZACIJA ZA Microsoft WinDays12 Technology
Cijena: 4.025,00 kn

KOTIZACIJA ZA Microsoft WinDays12 Business
Cijena: 2.070,00 kn
+ PDV

New Report

Close