HTV-ov nekad nedodirljiv Dnevnik na trećemu mjestu

Naslovnica Forum Komentari članaka HTV-ov nekad nedodirljiv Dnevnik na trećemu mjestu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ništa, odmah povećati pretplatu i tako barem djelomično pokriti gubitke. Pretplatnici uostalom i postoje prvenstveno za šišanje.

jadna nam je država kada je dnevnik nove tv vrh informativnog novinarstva

HRT bi trebao imati veći proračun! Trebalo bi dio sredstava iz proračuna rezervirati za javnu TV.

Jel’ netko jos ima argument da je Drzava dobar vlasnik? Da cujemo….Netko?

Dnevinik nove tv je smeće nad smećima.
U njemu ima pola stvari koje nisu za dnevinik a pošto su ga namjerno stavili da počinje malo ranije ljudima se neda za 15 minuta prebacivat program, pogotovo sarcima i starim babama koje su ionako većinom gledaju dnevinik.

HTV – Poznat jedino po pretplati !!!!


Jel’ netko jos ima argument da je Drzava dobar vlasnik? Da cujemo….Netko?

imaš u EU argumenata da boli glava
nije stvar u državi kao zajednici, nego u nakaradnom sustavu podobnosti i pogodnosti u kojemu se pojmom "država" daje svrha i alibi za neodgovornost, glupost, korupciju i nerad nesposobnih političara i njihovih satelita.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

marko-ljubic:
prva-reforma-u-hrvatskoj-mora-biti-likvidacija-ovakvog HRT-a :


Toliko nekompetencije, toliko neznanja elementarnih stvari, toliko banalnoga agitpropa, toliko posve zapuštenih novinara, urednika, pogotovo onih najutjecajnijih, toliko političke isključivosti, programske selektivnosti i izravnoga izrugivanja svim standardima novinarskoga profesionalizma nemoguće je pronaći bilo gdje u civiliziranim zemljama.

Tako će Stipe Alfier deset puta ponoviti da je završena postizborna „sapunica“, svaki put kad je izgledalo da je postizborni savez između Domoljubne koalicije i Mosta bliži ostvarenju, a kad je izgledalo da je Hrvatska raste i Most bliži savezu, tada su to bili pregovori, a ne sapunica.

HTV će posve neutralno prenijeti izrazito neprijateljsku božićnu poslanicu patrijarha SPC-a u kojoj se izravno osporava hrvatska državna suverenost.

Nadalje, izraz nevjerojatne cenzure, selektivnosti i zlonamjernoga informiranja javnosti je i višegodišnje stalno pozivanje kao dodatnih edukatora, analitičara i svojevrsnih javnih savjetnika nekolicine sveučilišnih nastavnika kao što su Puhovski, Rimac, Šiber, Lalić i slični, koji nemaju nikakve međunarodne reference i doslovno ne postoje u međunarodnim registrima uspješnih znanstvenika.

program HTV-a suočit će se s predavanjima Tvrtka Jakovine o Nesvrstanima, suočit će se s mizernim sastavom Petoga dana koji je vodila posve nekompetentna lezbijka Mima Simić, susrest će profesionalnu kreaturu Jelenu Jindru i desetine tipova koji nisu dostojni ni statusa na štandu za prodaju krumpira na zabačenoj tržnici.

kako objasniti da sučeljavanje predsjedničkih kandidata na HTV-u, vodi tim od pet novinara, među kojima su četvero etnički Srbi?

Da ne spominjemo javnu demonstraciju prisnosti Maje Sever, Tatjane Munižaba i sličnih s ministrima, zastupnicima i sudionicima političkih procesa iz Milanovićeve koalicije.

Prva reforma u Hrvatskoj mora biti likvidacija ovakvog HRT-a

.

dok je pretplate, bit će i loše gledanosti, zašto bi navijački uhljebi objektivno izvještavali o događajima, stvarali dobre informativne emisije, u noći odluke, neki reporteri samo što ne plaču iz pojedinih stožera, od objektivnosti i neutralnosti, profsionalizma nigdje

To ovako ide…..u 18.30 svi prebacimo na RTL…..najčešće su to PRVE vijesti koje slušamo na službeni način pripremljene…
Vijesti traju…traju….. probližavamo se 19.00 sati , kad počinje HRT…i taman , kad RTL oko 19.00 sati
STAVI NAJTOP TEME DANA….namjerno, ne da ti se prebacivati na HRT i gledati vijesti ispočetka.

No, kad dođe 19.15….. prve vijesti HRT je već završio….i počinje ponavljanje, ponavljanje,,,,RTLovih vijesti…
Tada ulijeće MLADA I NASMIJANA EKIPA….NOVA tv …i počnu rasturati…
Šta sad ?

Nastaviti još jednom sa NOVOM,….ali, oni pametno slože stvari, tako da senzacijama počinju,
ubace dosadnu politiku i završe sa opširnim sportom i vremenom…..
Kad završi NOVA TV….onda prebacimo još jednaput na HRT ..taman na intervjue i finale ….
No, razlika u prezentaciji je ogromna….
RTL- je samo jedna, neozbiljan….spiker, ali nema veze….misliš…bitne su vijesti..
HRT – su dvoje, smrtno ozbiljni, konzervativni,nepokretni,sve na najvišem nivou…dikcija, nema mimike,
krupni plan,mutna pozadina….stroge forme….svaka sekunda pod kontrolom…
NOVA – kao djeca, veseli, normalni…nasmijani..ili raspoloženi…..ubace teme iz savkodnevnog života,
crtica iz inozemstva….tako oko sat i pol…šaltamo tri programa…ono što nas zanima odgledamo
dva-tri puta……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

….zavičaj urednika….je područje interesa…
Tako npr. mlade voditeljice koje još nemaju djecu, stavljaju priloge o trudnoćama, majkama, malim bebama…mladi voditelji…sport, sport i sport…stariji voditelji, socijalne teme…rodoljubi, stalno
Dubrovnik i Dalmaciju…slavonski voditelji čvarke i kulen……itd,itd,

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!



Jel' netko jos ima argument da je Drzava dobar vlasnik? Da cujemo….Netko?

imaš u EU argumenata da boli glava
nije stvar u državi kao zajednici, nego u nakaradnom sustavu podobnosti i pogodnosti u kojemu se pojmom "država" daje svrha i alibi za neodgovornost, glupost, korupciju i nerad nesposobnih političara i njihovih satelita.

[/quote]

Sam si sebi skočio u usta. Takav nakaradni sustav upravo i jest uspostavila socijalna država u obranu “javnog interesa”, sustav u kojem nema konkurencije, slobodnog tržišta nego samo zagarantiranih radnih mjesta o trošku poreznih obveznika bez obzira što i kako radio. A to znamo kuda vodi i to uvijek, bez obzira na stupanj razvoja neke zemlje, političku orijentaciju, kulturološke posebnosti itd, razlike su samo u tome koliko to loše na kraju bude.


HHO:

smijenite Radmana,

dosta je Josipovićeve ‘crvene Hrvatske’


” u Hrvatskoj već 2012. kad je vladajuća lijeva većina Zakonom o HRT-u iz 2012. uklonila civilno društvo iz upravljanja HRT-om i ovim zakonom, u Hrvatskoj popularno nazvanim „Lex Lukašenko”, podržavila HRT.

U tome joj je pomogla agresivna i netolerantna skupina „lijevih” novinara s HRT-a koji su hodočastili u Ured predsjednika Republike, ali i Vlade (potpredsjednici Milanki Opačić) i ministrici kulture (Andrei Zlatar Violić).

Rezultat promjena zakona bio je izbor Gorana Radmana za novog ravnatelja HRT-a. On je krajem 80-ih, pred sam krah komunističkog totalitarizma u Europi, bio posljednji direktor tadašnje Televizije Zagreb. Padom komunizma Radman je morao otići s direktorskog položaja, jer je u prethodnom režimu bio na čelu medija koji je, u skladu s tadašnjim nedemokratskim standardima, gušio slobodu govora.

Već sama činjenica da se na mjesto direktora HRT-a u jednom višestranačkom demokratskom društvu bira osoba koja je osamdesetih godina obnašala visoke funkcije u komunističkom partijskom sustavu, pa je kao takav bio postavljen za čelnog čovjeka tadašnje zagrebačke televizije, znači derogiranje povijesne istine o totalitarnoj prirodi tadašnjeg komunističkog režima.

Odmah po preuzimanju vlasti na HRT-u od strane Radmana započela je čistka politički nepodobnih pojedinaca slična onoj iz 2000. godine.

Radman se posebno iskazao otkazima zaposlenicima na HRT-u na temelju kriterija koje je samovoljno postavio, kršeći svojom arogancijom i samoživošću njihova temeljna ljudska prava. Hrvatski sudovi poništavaju ove njegove otkaze jednog za drugim.

(IO HHO) stoga poziva Hrvatski sabor da:

1. Razriješi dužnosti sadašnjeg ravnatelja HRT-a Gorana Radmana zbog brojnih kršenja zakona i ugroze medijskih sloboda;
2. Izabere novog ravnatelja HRT-a;
3. Imenuje povjerenstvo za izradu novog zakona o HRT-u koje bi ponudilo nacrt novog zakona .”

http://direktno.hr/en/2014/direkt/35377/HHO-smijenite-Radmana-dosta-je-Josipovi%C4%87eve-‘crvene-Hrvatske’.htm

.

Jedna isprika RTL-vom spikeru…nisam mislila da je neozbiljan u smislu neprofesionalan,.,,nego
opušten i jednostavan…..samo naprijed!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close