Milinović se povlači iz politike ako izgubi na izborima

Naslovnica Forum Komentari članaka Milinović se povlači iz politike ako izgubi na izborima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Darko Milinović bio je na platnoj listi nelegalnog fonda koji se stvarao pod pokroviteljstvom kriminalca Sanadera. Pa zar i sam Milinović nije onda KRIMINALAC!?
Milinovića je uzaludno na cjepivo potrošio 15 milijuna kuna i još 3 milijuna kuna da bi ga uništio. Pa kako će taj jednog dana voditi Hrvatsku?! Ne trebamo takvog premijera!
Nije bio sposoban voditi jedno ministarstvo, kako će državu?!

Milinović je iz crnog fonda HDZ-a dobivao redovite mjesečne honorare tijekom 2008. i 2009. Godine. Novce mu je nosilo nekoliko je kurira u omotnicama. Kako netko tko je primao nelegalna primanja ima obraza kandidirati se za predsjednika stranke i ujedno mogućeg budućeg premijera?
i nece se on nikad povuci iz politike, previse mu je dobro tu gdje je…

Veću ulogu u budućoj konfiguraciji HDZ-a neće igrati ljudi poput Darka Milinovića, kojeg je Sanader plaćao iz crnih fondova i uz kojeg se vežu brojne afere. Osim toga, kako će netko tko nema takta i čiji nastupi su „sirovi“ te koji ne govori strane jezike zastupati Hrvatsku u svijetu? Još će biti gori od Jace.

Meni je nekako Andrija Hebrang simpatičniji. Čovjek je sam priznao da ne govoti istinu. Šteta što se nije kandidirao. Bilo bi zanimljivije. Kad je predstava, onda trebamo prave meštre.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Koliko novih korisnika, pozdrav svima 🙂

New Report

Close