Sve za kupce: S fontanom West Gate glumi turističku atrakciju

Naslovnica Forum Komentari članaka Sve za kupce: S fontanom West Gate glumi turističku atrakciju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Upravo smo se vratili s LNS pa vam donosim jednu svoju malu priču!!!"Dok vani je noć i svjetla se pale…

Objavljuje Božidar MatinSubota, 22. listopada 2011.

Pozdrav

ovo nije vijest. ako su se potrudili napravit fontanu ne treba oko toga pravit halabuku a ionako nitko u shoping ne ide zbog fontane

Da naravno, turisti će se diviti fontanama koje su koštale 5x više od stvarne cijene (gdje li je završila lova?) dok voze cestama gdje leži šljunak od prenatrpanih kamiona koji jure kao ludi zagrebačkim obilaznicama, pored koje fontanice uoče i zverinjake i nepokošenu travu, blato i prašinu pored cesta kojim voze i ne mogu vjerovati kako malo ovaj grad mari za onim “sitnim” detaljima gradske ljepote. Bit će da pored toliko nezaposlenih nemaju koga tko bi se prihvatio uljepšavanja grada tamo gdje nije potrebna velika lova (od koje neki, uvijek isti veliki dio kolača sebi trpaju u džep) da bi se stvorio veliki/veći efekt, pa barem za oko prolaznika/turista. S obzirom da nam je država gotovo isključivi uvoznik i da se živi od ubiranja od poreza na potrošnju/konzum ovakva bolesno precijenjena fontana postaje jedino mjerilo i glavna atrakcija.

PS: Zagreb je vjerojatno jedini grad u Europi koji si može priuštiti da mu (većinom pohrđala) rasvjeta diljem autoputa radi i po bijelim danom.

New Report

Close