Koja je cijena strpljenja za spas Ingre?

Naslovnica Forum Komentari članaka Koja je cijena strpljenja za spas Ingre?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I novinari su živčani…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Poslovni je u zadnjih par dana plasirao par izrazito negativno nastrojenih novinskih članaka o Ingri. Paljba iz svih oružja.
Pomalo i neobjektivno, što se ne raspišete malo o Todi i njegovim dugovima, odmah bi vam dao po tim ljepljivim prstićima. Ovo je dokaz da se pišući “narudžbenice” sasvim lijepo može zaraditi honorar i van plaće!

Bravo bananarama! Todorić je dužan ko Grčka. I plaća u roku od godinu dana. A dobiva novac od države kojim pokriva osnovno poslovanje. Tako može poslovati i moja baba. U kupovinu Mercatora ide jer Mercator ima prometa više od tri milijarde eura. S tim parama u cash flowu se može manipulirati na veliko i ucjenjivati i državu i banke.

iako ne bih štedio ingru, slažem se s komentatorima, pristup države u neprestanom nefer favoriziranju jednih u odnosu na druge dosegao je istinsku kulminaciju.

od agrokora za usporedbu s ingrom mnogo je bolji igh. dok se će se država tući za 4 milijuna s ingrom, što sigurno nije mala svota, nitko neće pokrenuti odgovornost igh, za koje se kaže da su zabrljali sa postrojenjima na jakuševcu, gdje je red veličina šteta desetinam puta veći.

također uopće se ne otvara pitanje njihove odgovornosti za nadzor autocesta. oni su bili izravno odgovorni za držanje cijene i kvalitete pod kontrolom, za to su primili, mislim, pola milijarde ili mlijardu kuna, otvorena je velika afera, mnogi su uhićeni, a oni ostali potpuno netaknuti.

i njima država nikad ništa ne osporava, nikad se ne žali na probleme s njima, a repovi smrde do neba, no oni su kao super-stabilna tvrtka.

I ova je teta izgubila novce u Ingri pa je pomalo ljuta.

bit će bolje................


I ova je teta izgubila novce u Ingri pa je pomalo ljuta.

a biće ste vi u plusu

New Report

Close