Fitch: Povišenjem PDV-a Milanovićeva vlada pokazala da je predanija od bivše

Naslovnica Forum Komentari članaka Fitch: Povišenjem PDV-a Milanovićeva vlada pokazala da je predanija od bivše

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

http://www.dailymotion.com/video/xkhba8_team-america-06-watch32-com_people

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Povišenjem PDV-a Milanovićeva vlada pokazala je samo da je DVOLIČNA. Jer je protiv povišenja PDVa za samo 1% prije par mjeseci digla hajku nebu pod oblake.
Ovo je sad priprema terena za MMF koji će diktirati tempo. Smanjenje rashoda, dalja privatizacija i rasprodaja prirodnih resursa. Nažalost rashodi se neće smanjivati na troškovima administracije i javne uprave nego na plaćama radnika i mirovinama.

Nadam se da ova vlada neće bježati od najbitnijih zadataka, a to su prije svega stvaranje okvira i uvjeta za strana ulaganja u RH, što obuhvaća i reformu postojeće uprave (cjelokupno, ne samo po pitanju ulaganja) i stvaranje novih radnih mjesta. Ukoliko ova vlada samo misli živjeti na nametima i porezima, prije svega porezima na potrošnju, Hrvatska neće napraviti jedan korak naprijed. Gledajući prioritete vlade i “brzinu” djelovanja odnosno nesložnost po pitanju nekih mjera, sve to mi ne ulijeva veliko povjerenje. Imam dojam da se pokušavaju svidjeti svima, a to još nikome nije uspjelo, obično se na kraju ne svidiš nikome. Očekuhem da će se uhvatiti ključnih stvari, stvaranjem a ne grčevitim čuvanjem ovog bijednog stanja kakvog ga imamo sada – očekujem nekoliko koraka naprijed i rezove tamo gdje se samo troši i rasipa bez učinka i izgleda da se uloženo vrati, tu ubrajam i napuhanu upravu i sve one silne, nazovimo ih “projekte”, na koje se troši silan novac bez pokrića i naznaka da će se taj novac ikad vratiti kao npr. tvrtke i dijelovi gospodarstva koja se suludo subvencionira zbog socijalnog mira i kojima se tuđim novcem (uz visoke kamate) podmiruju dugovi iz godine u godinu da nitko ne trepne okom ili da netko za to odgovara.

New Report

Close