Distributeri vrbuju radnike Energopetrola protiv Ine (objavljeno 08.12.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Distributeri vrbuju radnike Energopetrola protiv Ine (objavljeno 08.12.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tarzan, 08.12.2006. u 09:38
Distributerim u BiH to će onemogućilo malverzacije kod uvoza goriva, a Ina i Mol će im biti jaka konkurencija u kvaliteti usluga.
Tarzan, 08.12.2006. u 09:38

Tarzan, 08.12.2006. u 09:38
Vijeće mjesecima nije registriralo na zahtjev, a prije nekoliko tjedana na ponovljeni zahtjev Ine i Mola ustvrdilo je kako će se očitovati o zahtjevu u roku od nekoliko tjedana
Tarzan, 08.12.2006. u 09:38

Prolaze ovi tekstovi kakvu kontrolu?[smiley8]

Naravno da tekstovi prolaze kontrolu prvo urednika pa lektora pa ponovno urednika na printu gotove stranice, no greške su neizbježne i u takvom načinu rada.
Hvala Vam na primjedbi, u elektronskom izdanju su greške ispravljene…

Igor Prstec, web urednik

Da li će se moći prodavati gorivo proizvedeno u BiH tj. Rafineriji Brod na Hrvatskom tržištu, kao što to radi (i očigledno želi da nastavi) INA na BiH tržištu?

To samo govori koliko je kratkog daha bila politika ulizivanja raznim stranama u bih na račun bih hrvata (od strane hrvatskog vrha).

u bih se sve osniva na lobiranju i omjeru snaga zainteresiranih strana, a hrvatska “podloga” nestaje…

za Dadu
ne znam hoće li moći Rafinerija prodavati gorivo u Hrvatskoj, tehnički da ali s obzirom na formalne kriterije ne tako lako, zasigurno neće moći u Bosanskom Brodu proizvedeno gorivo bez sumpora, mislim i da Rusi, ukoliko kupe Rafineriju i ne računaju na tržište Hrvatske nego na tržište BiH, možda nešto Srbije ali da je njihov cilj možda i preuzimamnje goriva a Zarubežnjeft možda misli i na tržište Rusije ili gdje već prodaju gorivo. Jedna stvar je tu važna, Ina bi smanjila značajno tržišni udjel u BiH

New Report

Close