Ubijen Moamer Gadafi

Naslovnica Forum Komentari članaka Ubijen Moamer Gadafi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

nad njime je počinjen ratni zločin.

IN MEMORIAM
MOAMER GADAFFI……potjekao iz nesvrstane obitelji koja je svojoj nesvrtanosti bila sva podredjena
čak su i dijete htjeli u znak druga TITA začeti na rodjendan SFRJ…..medjutim….mali moamer je pozurio pa je rodjen 28.11.2009. vidi dokument(op.a.)
LIČNA KARTA
http://www.poslovni.hr/User/UserDetail.aspx?UserID=39886
IMAO JE KROZ SVOJ ZIVOT USPONA I PADOVA….dok se drzao CROBEXA išlo je to dobro…..medjutim….čim je malo potegao za naftu i pokazao zube bombaško demokratskim silama znao je da je osudjen na propast……sjecam se kako mi je u zadnjem kontaktu rekao….vidite moj prijatelju pofuk ove nerede u londonu…..da li bi sad demokratski svijet trebao dati pobunjenicima u totenhemu podrsku i bombardirati london kao sto nas napacen narod bombaju svaki dan…..bilo bi dobro usporediti uvjete u kojima zive i primanja tzv.pobunjenika u libiji i demonstranata u londonu
ostavio nam je mnogo remek djela ali ovo je najbolje
njegovo razmisljanje o geopolotičkim kretanjima i kako je on to volio reci IGRI SKRIVAČA
http://www.poslovni.hr/forum/lkpc-luka-ploce-dd-617-pg1656.aspx#post1189779
ovim putem njegovim blizima i porodici te obozavateljima izrazavam iskrenu sućut a ovim drugima čestitam na poslu
nikada te necemo zaboraviti
pofuk
podrsku

gadljivi su televizijski snimci gdje se libijci raduju smrti ljudskoga bića .tjelo mu je obliveno krvlju i izobličeno pa je jasno da je mrcvaren i ubijen , a nad truplom demokratske snage libije demostrirale su metodu kojom će se služiti u očuvanju tekovina revolucije. ti odrpanci nikad ga bez pomoći svjetskih imperialističkih sila ne bi nadvladali. umro je kao mučenik.

Gledam i ne vjerujem. Sad nek uživaju u plodovima exxon & bp demokracije.

ovim putem njegovim blizima i porodici te obozavateljima izrazavam iskrenu sućut a ovim drugima čestitam na poslu
nikada te necemo zaboraviti
pofuk
podrsku

.

tek ih čeka ono najgore kad pukovnikova brača izađu iz podzemlja

http://komentar-dana.net/2011/10/in-memoriam-moamer-el-gadafi/

Bez obzira na to što ga se zbog itekako opravdane čvrste ruke baš i ne može proglasiti ikonom slobode, osobito ne one na individualnim razinama, Gadafi je po mnogo čemu bio pravi heroj. Centralna banka u narodnom vlasništvu i zlatni dinar su trebali iz korijena promijeniti monetarni sistem i osloboditi cijelu Afriku robovanja globalnom financijskom kartelu koji se krije iza sustava privatnog središnjeg bankarstva.

mg nije napustio libiju jer je imao podršku većine libijaca. a narod ko narod, s radošću je dočekao svoje oslobodioce i okupatore. usporedbe radi.
kada je kvarernik proglasio ndh narod je izašao na ulice i radovao se ostvarenju tisućljetnog hrvatskog sna o neovisnoj državi hrvata.kada je 6 svibnja 45 ap napustio zagreb na "bijelome konju" mnogi su mu se 6 i 7 pridružili, a oni što su ostali plakali su nad nesretnom sudbinom što nas je zadesila. 8 svibnja narod je izašao na ulice, suzama radosnicama i cvijećem dočekao svoje oslobodioce i okupatore. eh što ti je narod.

New Report

Close