I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Npokon……
Svi čekaju DATUM.
Pa tako i Ivo odgodio povratak.

Šta kažete – kakve su procjene.
Šta nas čeka do i nakon izbora?
Hoće li biti iznenađenja – vidite li kavu novu snagu na političkoj sceni?
ITD….

mislim da ce male stranke i samostalni imati vece sanse za nesto napraviti kao i regionalne stranke u odnosu na zadnje izbore kad je prakticki doslo do jake bipolarizacije u svakom slucaju ocekujem sarenilo a dali ce to sarenilo donijeti nesto bolje dane za Hr gospodarstvo nadam se jer mi se cini da je i ova godina izgubljena

pobjedit će vjerojatno onaj koji će imati najviše glasova i koji će ući u koaliciji s onim koji bi zbrojem glasova imao dovoljno da pobijedi, to je samo moje mišljenje

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pobjedit će , kao i uvijek do sada , najbolji !

.

Ili najmanje loši .

.

Pobijediti će Financijska Represija………naravno to je samo moje mišljenje

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

što je to novo što se priča da Pavuna okuplja velike Hrvate oko sebe?
Hrvatski plamen?


što je to novo što se priča da Pavuna okuplja velike Hrvate oko sebe?
Hrvatski plamen?

iznad 1,90 m?

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

Političari moraju prije svega biti pošteni i čestiti ljudi.
Bi li možda u tome pomoglo da se oni rijetki plemeniti uključe u politiku? Ako su stvarni takvi kakvima se nazivaju.
http://plemstvo.hr/

Tko da pobjedi kad su jedni te isti
šta da glasujem za jednog od 152 lopova i bandita iz SABORA njih treba sve na GOLI OTOK i doživotna robija jer koliko su napravili zla to nije moglo da smo do danas ratovali

Ja se nadam da će na kraju pobijediti MMF. Čelnici dviju najvećih stranaka su više puta dokazali svoju nesposobnost. Ako pažljivije promatrate Jacu, primijetit ćete da je sretna poput debelog klinca u trgovini slatkiša. Ona, vjerujem, ni dan-danas ne može prihvatiti da je unatoč svojim sposobnostima postala premijerka. O njenoj brizi za gospodarstvo najbolje svjedoči AUDIO, koji je u roku od mjesec-dva promijenio tri čelnika.
S druge strane imamo Milanovića, koji se pak odrekao Jurčića i upravo kazao da se po pitanju upravljanja Inom više ništa ne može učiniti.
Hrvatska, srećom, uvijek ima dovoljno djedovine, koja se, ako nam je do nacionalnog interesa, mora prodati. Primjer Sanadera prilično je plastično posvjedočio što se događa kada Hrvatu prepustiš da upravlja Hrvatskom.
Svi mi, kao građani Hrvatske, trebamo krenuti ispočetka. A to znači da moramo postati konobari i pomoćni poljoprivredni radnici strancima i polako, s tog dna, početi cijeniti vrijednost rada i eventualno, negdje 2201. godine, ponovno preuzeti vlast, ako se Zemlja i dalje bude okretala.

pod hitno uvesti "kompetentokraciju" (svi imaju pravo glasa) ali kandidate bira racunalo (na temelju referenci) pa se ti brajko "vozi" na ambiciji bez znanja. cekam kad ce ovaj tip glupave demokracije biti proslost, da je dovoljno biti clan neke stranke, pa si eto valjda zbog toga kompetentan. strašno.


Tko da pobjedi kad su jedni te isti
šta da glasujem za jednog od 152 lopova i bandita iz SABORA njih treba sve na GOLI OTOK i doživotna robija jer koliko su napravili zla to nije moglo da smo do danas ratovali

Barem da je naše pravosuđe kao američko ako ništa druga. Svi tu nešto protiv Amerike (nisu mi jasni takvi), ali u bilo čemu da se ugledamo na njih bili bismo bolji nego što jesmo.
Eto kako oni sa takvim ljudima:
http://www.poslovni.hr/vijesti/blagojevichu-prijeti-ogromna-zatvorska-kazna-182263.aspx



što je to novo što se priča da Pavuna okuplja velike Hrvate oko sebe?
Hrvatski plamen?

iznad 1,90 m?
[/quote]

[smiley] pa pod br.1 ima li razlike između velikih i visokih? ili pod br.2 velikih (fizički) i velikih (djelima)?

New Report

Close