Odjeća čini čovjeka, a imidž dobru tajnicu

Naslovnica Forum Komentari članaka Odjeća čini čovjeka, a imidž dobru tajnicu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ukratko treba biti komad.

Nije potrebno biti toliko komad. treba imati zube na mjestu, oprane, čiste, Ruke čiste, odjeću čistu, da se ne osjeti po mirisima kuhinje i jela koja su kuhana. Odjeća nebi trebala lepršati na sve strane, da ima nekog reda.
Potrebno je lijepo razgovarati, kao što je napisano, književno.
Usto, nije sve u poslovnom stilu.

Nije točno da se ne smije kupovati jeftina odjeća, ako se mislilio bas u smislu novaca.
Može se kupiti odjeća jeftina i opet izgledati poslovno, i oku ugodno i zanimljivo koja bi predstavljala lijep dojam o toj osobi.

Jedno je osobni imidž, a drugo je kao se predstavlajamo u poslovnom svijetu, istina je da odjelo i obuća ne čine čovjeka, ali svakako pridonose osobnosti osobe koja predstavlja poslovni imidž svoj firme i proizvoda ili usluge koju nudi, zato stoji da osoba mora biti uredna i čista i odjevena na način koji najbolje prezentira vizualnu komunikaciju usklađenu sa govornom komunikacijom prilikom prezentacije!

Poslovni imidž je danas jedna jako bitna stvar u poslovnom svijetu, bio je to i u prošlosti, ali danas postoje cijeli timovi ljudi koji rade na poslovnom imidžu firmi i osoba, jer to je cijena koja se mora platiti za uspješan vizualni identitet i imidž!

New Report

Close