Kosor: Plan gospodarskog oporavka se provodi

Naslovnica Forum Komentari članaka Kosor: Plan gospodarskog oporavka se provodi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Poštovana gđo. Premijerko,
dana 06. svibnja 2010.g.Vlada je na svojoj sjednici o provedbi Programa gospodarskog oporavka Klasa:302-01/10-10-03/02 Ubroj:5030105-10-10 kao kratkoroćnu mjeru Gospodarskog oporavka utvrdila rok za donošenje Pravilnika o prodaji dionica i poslovnih udjela trgovačkih društava iz portfelja R H javnom dražbom na tržištu kapitala uz plačanje obvezničkim udjelima Globalne obveznice R H , do konca mjeseca rujna 2010.g.Evo skoro će godina dana od donošenja odluke a Hrvatski fond za privatizaciju sada pravni sljednik Agencija za upravljanje državnom imovinom pod savršenim vođenjem gosp. V.Duvnjaka i Vaše Ministarstvo Gospodarstva,Rada i poduzetništva pod ravnanjem gos.Ministra Đ. Popijača nije uspjelo donjeti pravilnik.Gđo Premijerko jel Vi to nazivate provedbom plana Gospodarskog oporavka.

Vladin plan gospodarskog oporavka
DAJEMO OSTAVKU

i ti si to naveo kao i Vlada :

bez datuma i načina .

ispravno bi bilo . Dajemo NEopozivu ostavku sada , tj odmah !

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Koja glupača, ona misli da još može mazati ljudima oči njen oporavak je samo u njenoj glavi i poltronima koji je okružuju, vidi se napredak, veće su plaće, cijene hrane i goriva padaju, živo blagostanje samo ne razumijem kako to nitko ne primjećuje osim nje.

Vidim da ne razumijete pa ću vam pojasniti .

Velika većina Hrvata živi na državnim jaslama koje im osigurava ova Vlada .

Samo 300.000 Hrvata radi u Realnom sektoru koji stvara nove vrijednosti .

Velika većina Hrvata nije za smjenu ove Vlade jer kad dođe nova vlada da bi pokrenula izlaz iz krize morat će kao prvo srezati javni sektor , razne poticaje , nezarađene mirovine , braniteljske apanaže , sva nezarađena primanja ….

A velika većina Hrvata će biti protiv rezanja nezarađenih primanja .

.

Plan oporavka je jednostavan. Pusti se privredu da padne do nemoguće granice i tada zaposli nekoliko ljudi. Relativno je to tada velik rast i dokaz da plan djeluje.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

New Report

Close