Božo Skoko objavio rat novinarima

Naslovnica Forum Komentari članaka Božo Skoko objavio rat novinarima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da,stvarno tko je Božo Skoko, nema gdje ga nema, kada treba onda je profesor(a da mi je vidjeti i ta predavanja)pa stručnjak za PR, mota se po toj jadnoj udruzi piaroavaca i govori o nekakvim pravilima, a sam je najveći muljator. I baš on se našao udarati po novinarima, a kakave ima razlike između Mileniuma i Fimi medije. Za što li je Bandić platio 10 milijuna kuna Skokinoj firmi, nije valjda za glasnik. Kada bi USKOK ušao u Milenium našao bi isto knjigovodstvo, stručno nazvano- pranje novca. A valjda će i to doći na dnevni red

Ne kuzim zasto se ovaj autor toliko boji kritike upucene na racun novinarske struke. Pa svi znamo da je vecina novinara pala na samo dno po svojoj profesionalnosti. Oni koji su se suprostavili ionako su dobili otkaz ili su zbrisali. I umjesto da se suprostavi Skoki argumentima on ga napada personalno nastojeci ga ocrniti kroz nekakve traceve o Bandicu, koji su davno demantirani. Koliko je Skoko Bandicev covjek najbolje govori podatak da njegovoj agenciji jos nije platio ni kune za posao u zadnjoj kampanji, dok su se neki mediji dobarno „omastili“.

Pazi naslova i patetike!!! Rat novinarima! Čovjek otvoreno progovori o nelogičnostima u medijima i odmah postane ratni zločinac. Ljudi ajmo naučiti polemizirati… Ovaj Vejnovic je primjer kakvi novinari ne bi trebali biti.

Svi vi na ZSE ste svjesni koliko novinari mogu nanet Štete ,poslovnim ljudima i malim ulagateljima dokazalo se to na IGH itd.Prema tome ja podržavam prave novinare koji objektivno pišu ,ali moraju snositi rizike za širenje javnih dezinformacija .Nisam imao loša iskustva ,ali bi ih isto tako tužio da se iznesu laži i nanesu štetu meni ,radili bi sigurno 1 godinu đabe.

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close