Knorr: Nastavi li nas HTV kočiti, u Hrvatsku više nećemo uložiti nijedan euro

Naslovnica Forum Komentari članaka Knorr: Nastavi li nas HTV kočiti, u Hrvatsku više nećemo uložiti nijedan euro

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Uopće neću čitati ovaj članak jer me sam naslov vrijeđa. Neka ulažu gdje ih volja ali neće nas ucjenjivati. Misle da su daleko dogurali? Aha! 😉

tko god ima žive novce, a ne fiktivne, navikao je da mu svuda u svijetu podilaze, jer investicije uglavnom znače razvoj i napredak, pogotovo kad je sav rizik na privatniku pa nema opterećanja za državni proračun.

malo, međutim, ima zemalja u svijetu koje baš namjenski odbijaju investicije, te malo investitora to može u prvi mah shvatiti. kad shvate, oni odlaze iz hrvatske dodajući još jedan minus na ocjenu jedne od najneatraktivnijih zemalja u svijetu za biznis.

to, zajedno sa snižavanjem kreditnog rejtinga i “dobrim” izgledoma da oba rejtinga nastave padati, predstavlja siguran put hrvatske na svjetsko dno.

a onda će nas valjda izvući javni bilježnici i državni službenici koji će “stvarati novu vrijednost” udaranjem pečata.


Uopće neću čitati ovaj članak jer me sam naslov vrijeđa. Neka ulažu gdje ih volja ali neće nas ucjenjivati. Misle da su daleko dogurali? Aha! 😉

a koji je tvoj problem, koji to točno dio tebe vrijeđa? to što kaže da će prestati ulagati u hrvatsku? a ti bi htio da čovjek samo zato da ne povrijedi osjećajčiće tebe i drugih nacionalno svjesnih hrvata baja kako će bez obzira na svu opstrukciju s kojom se mora suočavati ipak uvijek ulagati u hrvatsku, valjda jer ima najljepše more i najsexy žene i najhladnije pivo?

@gorgija; ovaj naslov zvuči kao ucjena, a to je ono što vrijeđa; ucjena…

New Report

Close