Izjava Damira Bajsa

Naslovnica Forum Komentari članaka Izjava Damira Bajsa

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gospodine Bajs, domaći gost više nema čime doći na Jadran i raditi ono što se od njega očekuje – da troši. A zašto je to tako vi iz HDZ-a najbolje znate i ne treba vam to po tisućiti put ponvaljati. Vaša ekonomska politika, što nepostojeća što katastrofalno nesposobna i loša je dovela do ove situacije. Savjetujem vam, držite se trenutno isključivo stranih gostiju i gledajte da turistima imate zaista nešto ponuditi za vrijeme turističke sezone. Pravi pokazatelji prilika vele da Hrvatska nudi gotovo ništa ali da za ono malo traži paprene cijene. Možete gosta prevariti jednom, ali ne i dvaput. Radite na ponudi, usporedite omjer ponuda-cijena na domaćem tržištu s onom konkurenata pa ćete sami vidjeti da je zapravo sramota što tražite na Jadranu od turista. Držite se stranih turista, jer vam domaći gosti neće moći pomoći krpati rupu u blagajni koja je nastala upravo zbog katastrofalne politike ove vlade odnosno HDZ-a kao njenim prvim i glavnim eksponentom.

Ministre Bajs ne lupajte gluposti već se pomolite u crkvi što ste imali sreće ove godine da je sezona puna stranih gostiju.

Hm,pogledajte ovo, evo meni je trebalo 5 minuta za to…pogledajte tko sve u drzavnoj sluzbi ima placu iznad 2*prosjek RH i poravnajte to sve na maksikmum od 2*prosjek. Nazovite zavod za statistiku i poravnajte sve to. Bit ce manje u 2 stupu za mirovine sto jest, ali ce vam manje protega, vukelica, saborskih zastupnika…ljetovati ili zimovati van Hr, a oni ionako imaju. Napravite tako jednu godinu, kao šok terapiju sto je rekao Lovrinčević. DRZAvne hotele pod hitno u privatizaciju. Novac koj nije dosao izvana i zadrzao se u Hrvatskoj nije novi novac. No, opet bolje da je u potrosnji RH nego da je na racunima stranih banaka koje ce izvlaciti dobit,,ali jednostavno je…..trebaju nam strani gosti…a da domaci ostaju i trose ovdje..treba prodati hotele…ponudu prosiritu…i treba zaboraviti na turizam kao glavnu gospodarsku granu…Poljoprivreda, software, nesto pametnije…a ne turizam…

New Report

Close