Zbog Kulića i eura po 7,245 dionice na pauzi

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog Kulića i eura po 7,245 dionice na pauzi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…no coment….gospodin Birtić se veseli bankrotu države..veseli se što podizvođači prodaju stanove za bagatelu i usput propadaju. To će sigurno pokrenuti zapošljavanje i prodaju svega i svačega što ide u novi stan….baš. Sad ga neće biti ni na bidu,skužio čovjek… A prije samo dvije godine čekao ipkk na 2000kn……..hdel na 4000kn…….kodt na 10000kn…da ne nabrajam. Sad sam ja u dilemi kojem Birtiću da više vjerujem…..ma u stvari i nisam,najbolje ni jednom…..

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

PPoštovani golubv (na grani) ne radi se o vjerovanju, Tomislav Birtić (kao i ja) gradi svoja iskustva… istražujući, ispitujući, čitajući, kupujući itd…i to je neprocijenljivo. Ako imaš vlastita iskustva onda ne vjeruješ- onda znaš! Razvijaš intuiciju i iz različitih signala dobivaš informacije koje trebaš. Nemojmo kritizirati što je netko radio prije 5 godina, radio je najbolje što je znao na temelju znanja koja je imao, na temelju tadašnjih informacija, tadašnjeg iskustva…. Iz mojih grešaka (koje su bile financijski jakooo velike) naučio sam dosta, prihvatio sam ih i takve greške više ne radim (ali vjerojatno radim nove!?). Zahvaljujem i srdačno Vas pozdravljam. Sve najbolje.

također kupujem eure već mjesec dana…prodao sam hrpu HT (većinom onih radničkih paketa), i sve pretvorio u eure…i mislim da je to trenutno najpametnije ulaganje…
meni je dobro što dotični g. Birtić stavlja cijene stanova iz oglasnika ( jer šteti meni vrijeme da pratim kretanje cijena)….
iako nemislim da je neki vizionar, ili veliki guru investitor, al od kad sam skužio da planinari, odmah mi je bolji… 🙂
pozd

Moderatora treba zabranit!!!

Ako bankrotira država što će biti s bankarskim sustavom u Hrvatskoj ? Tko trenutno najviše kreditira državu ? A ako banke neće naplatiti svoja potraživanja od države, kako će štediša doći do svoje štednje u banci ? Dobro razmislite što bi to značilo.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

E znas sto, trazim ja te tvoje stanove u oglasniku trazim, ali:
Kustosijanska 85/1100 ne postoji ali ima Kustosijanska 63/1500 – malo puno vise
Tvoji Borongaj 52/1060 i 51/1100 su limenke sto je skoro i realno, a vidim da te konzerve idu i do 1250 EUR .
Vinogradska 33/1060 je suteren (kaze blagi ali to znaci da je ukopano barem 1-2 metra), a jos ima 80/1500 stariji stan..
Dugave je ok, ali je zadnji kat – a inace je prosjek dugava 1300, a ide i do 1850.
Zapruđe, 56/1070 je prizemlje vjerojatno u limenci.
Trešnjevka, 60/1170 ne postoji, kao ni Sesvete ali ne znam kako si propustio 50/900 – prizemlje moze i posl. prostor.
Jarun 0 bodova
Klaićeva je ok – to i je realna cijena ili nikad nisi bio u tim starim dvorišnim zgradama, isto tako i Petrova – nemoj se cudim ako nema vodu u stanu.
Jarun 145/1070 ne postoji, ali postoji 61/1450
Itd itd… dalje mi se neda gledat…
Kao i uvijek vrag je u detaljima, a da li ovo tvoje spada pod “ne lažem, samogovorim neistinu” ili, al s druge strane ipak si ti novinar koji su ocigledno navikli ne dozvoliti da im činjenice pokvare članak

Loki

New Report

Close