Premješteno iz teme:
OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)
@HaoRen
1. Da, tebi je jeftinije, ali kažeš, baš me briga za to što je drugi trebaju zvati TEBE na konkuretsku mrežu što je skupo. Možda da svi, baš svi (100% korisnika mobilnih mreža u RH), prijeđemo u TELE2 zato što je jeftinije zvati tebe?

Ja imam dvije mreže (zato da bih mogao zvati jeftinije i da da bi mene mogli zvati jeftinije), ali ne, ljudi su otišli u Tele2 iako smo bili na istoj mreži. Sad više nismo. I sad im lijepo kažem da me nazovu kad im je već tako jeftino...
2. Totalno je idiotski imati 091 ili 098 broj koji je zapravo 095!!

To je kao da imam adresu u Splitu, ali zapravo nije u Splitu nego je u Zagrebu. Ili kao da me svi zovu Marko, ali sam zapravo Petar. Ako već želim Tele2, onda ću lijepo uzeti 095 broj. Svi oni koji svoje sugovornike ne upozore na ovakvo stanje su gadovi i egoisti. Meni se dogodilo da mi je jedna p**ka dala svoj tobože 098 broj, a onda me raspalilo neviđeno po novčaniku jer me dovela u zabludu. Od tada sam i ja naučio da se kod T-mobilea može dati nalog za upozorenje. (Za 091 ne znam.) Svjedno smatram tu igru skrivača s brojevima bez veze i svatko tko je ozbiljan naspram drugoga neće izvoditi takve akrobacije...
3. S obzirom da imam i 091 i 098 te vrlo slične Nokia telefone, primijetio sam razlike u jačini signala. Primijetio sam i situacije u kojima je bilo lošeg signala od ljudi koji su koristili Tele2, pogotovo kad su se nalazili izvan većih gradova, a o tome su mi neki i pričali. Također, nedavno sam zvao nekoga na manji dalmatinski otok gdje je dotična osoba rekla da ima frke sa 095 signalom i pričali smo preko 098, po onome što ti kažeš, sve bi brebalo biti isto. Ali nije.
Kažeš da iznosim "nevjerojatnu količinu gluposti", ali kakve veze ima to što si ti telefonirao pomoću Tele2 u Kini i u Europi sa situacijom u Hrvatskoj i s time što je Tele2 poznato poduzeće u svijetu? To nije glupost? To ti je, prijatelju, isto kao što u Austriji možeš kupiti prašak za pranje renomiranog proizvođača koji je puno bolji od "istog" praška, ali kupljenog u RH. Ono u RH se u nekim slučajevima pokazalo kao obično smeće, dok gospoda prodaju puno kvalitetnije u zemljama gdje bi ih pokušaj prodaje smeća koštao velikih gubitaka i gubitka reputacije...