BD62 (Badel 1862 d.d.)

Oznaka Zadnja Najviša Najniža Prosječna Kupovna Prodajna Količina Promet Promjena
BD62-R-A 37,23 37,23 37,00 37,07 37,25 39,95 192 7.116,88 -2,31%
07.03.06. | 13:24

hakela9 | profil
korisnik od: 08.02.2006.

ocjena poruke

4%
zajednica
-
moderatori
Ovo mi je druga dionica koju sam kupio u životu! Po 320 , dali da čekam ili prodam prebrzo raste da bi trajalo? pomagajte!!!!!
07.03.06. | 13:38

tima | profil
korisnik od: 15.02.2006.

ocjena poruke

4%
zajednica
-
moderatori
Vidim da si u teškoj dilemi.Ima jedna priča koja kaže ovako: ako prodaš kajati ćeš se ako ne prodaš kajati ćeš se.( maksimalno sam ti je skratio ).
A sad ozbiljno: razmisli da li ima neka dionica koju bi radije imao od BD62, ako ima prodaj i kupi tu drugu
ako ne znaš ni jednu takvu drži BD62.( ovo što ti pišem nije moja umotvorina to je već netko na forumu
napisao i samo zato što si novi ti je ponavljam.
Odluka ja samo tvoja i s njom ćeš morati živjeti.
Pozdrav[smiley1]
Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."
07.03.06. | 13:43

drkalica | profil
korisnik od: 03.03.2006.

ocjena poruke

2%
zajednica
-
moderatori
hakela9

Ovo mi je druga dionica koju sam kupio u životu! Po 320 , dali da čekam ili prodam prebrzo raste da bi trajalo? pomagajte!!!!!

Prodaj,25% zarade ti je dosta!!!
07.03.06. | 13:44

hakela9 | profil
korisnik od: 08.02.2006.

ocjena poruke

4%
zajednica
-
moderatori
OK,hvala!
Ali zašto ide ovako rapidno ,dali je to "Bionatura" ili nešto trenutno?
07.03.06. | 14:06

zimzelen | profil
korisnik od: 12.02.2006.

ocjena poruke

-
zajednica
-
moderatori
ne, to je red bull
07.03.06. | 14:08

plavi | profil
korisnik od: 28.02.2006.

ocjena poruke

2%
zajednica
-
moderatori
Moja prognoza od prije nekih 7-10 dana je bila točna, moj savjet - ne prodaj - prodaja je tek na 449!!!!!!!!
Dionica ima potencijala , uostalom radi se ( prije svega ) o vodi, ili kako kažu nafti 21. stoljeća . Ima tu i Bionature, ali izgleda i još koja informacija koju mi ne znamo , vjerojatno neki deal oko izvoza vode - možda slično ko i Jamnica SAD ili bliski istok tko zna....
i dalje.. MOŽE LI BOLJE? INFO: Ovo je jedini forum gdje pišem,sve ostalo je provokacija!
07.03.06. | 15:41

marcello | profil
korisnik od: 16.02.2006.

ocjena poruke

-
zajednica
-
moderatori
Na jednom forumu bila je zgodna napomena da bi iduće skijaške sezone glavni slogan na TV i ostalim reklamama mogla biti: Janica - Unique............
QUOT LINGUAS CALLES, TOT HOMINES VALES-http://www.mediterranean-cruise-ports-easy.com/
07.03.06. | 21:16

zimzelen | profil
korisnik od: 12.02.2006.

ocjena poruke

-
zajednica
-
moderatori
..a kad sam ja ono vas navlačio na Badel, još kad je bio ispod 300 kuna, ak' se dobro sjećam....vjerujem da je bilo i onih koji su me ozbiljno shvatili, pa sad zbrajau, al' bilo je i onih koji su bili sumnjičavi, pa sad ne mogu da se zbroje.
08.03.06. | 09:15

hvb | profil
korisnik od: 24.02.2006.

ocjena poruke

-
zajednica
-
moderatori
zimzelen

..a kad sam ja ono vas navlačio na Badel, još kad je bio ispod 300 kuna, ak' se dobro sjećam....vjerujem da je bilo i onih koji su me ozbiljno shvatili, pa sad zbrajau, al' bilo je i onih koji su bili sumnjičavi, pa sad ne mogu da se zbroje.

Mislim da nije potrebno nikakvo "navlačenje" za ovakve i slične dionice , ljudi bi trebali samo malo više vremena provoditi na internetu ( tu ne mislim na forume ) i upijati informacije. Za ovakve dionice ne treba biti poseban ekspert ( za što sebe ne smatram , ali ipak imam dionicu Badela ) da bi predvidio rast.
Današnji dan će biti zanimljiv , jučer na prodaji su i dalje manji paketi, pa čak i na 449 , a prodaja se konstantno pomiće. ...
09.03.06. | 09:54

P.E. | profil
korisnik od: 24.02.2006.

ocjena poruke

-
zajednica
-
moderatori
hakela9

Evo ti današnje novine, sada vidiš što se događa ( Poslovni dnevnik ).
Kupnjom Matić d.o.o. odnosno Cetine, Badel postaje ( praktički ) monopolist na tržištu vodom.
Utorak je dan kada je dionica naglo skočila , TADA JE I POTPISAN UGOVOR - danas se vjerojatno sekunde odlučivati , pa tko prvi njegova je......
Inaće u navedenom tekstu je spomenut i početak prodaje na američkom tržištu ( što je možda još važnija vijest ) svaka čast Badelu! Pitanje je što če se desiti sa ionako upitnim tržišnim stanjem Podravkine Studene...?
F i g h t T h e P o w e r ! ! !