Bankrot RH - Implikacije

03.02.09. | 15:19

budd | profil
korisnik od: 17.11.2006.

ocjena poruke

41%
zajednica
-
moderatori
Kako je bankrot mile nam republike samo pitanje mjeseca (nikako godine), zanimaju me vaša mišljenja što će se dogoditi s burzom, radnim mjestima, valutom i sl.
Hell is Empty and all the Devils are Here
03.02.09. | 17:14

dule5 | profil
korisnik od: 11.06.2006.

ocjena poruke

61%
zajednica
-
moderatori
ako ništa ne prodaš imat češ isti broj dionica vjerovatno po manjoj cijeni. thumbsup
03.02.09. | 17:39

allgreen | profil
korisnik od: 12.10.2007.

ocjena poruke

45%
zajednica
-
moderatori
Preptostavljam da će prije toga doći do rasprodaje svih firmi u državnom vlasništvu. HEP, HŽ, cesta, šuma, voda, komunalija, sportskih dvorana, etc. Prodaja otoka, možda nekog grada na obali, Splita ili Rijeke i tak.
Bankrot tek za par godina.
03.02.09. | 17:56

budd | profil

ocjena poruke

44%
zajednica
-
moderatori
allgreen

Preptostavljam da će prije toga doći do rasprodaje svih firmi u državnom vlasništvu. HEP, HŽ, cesta, šuma, voda, komunalija, sportskih dvorana, etc. Prodaja otoka, možda nekog grada na obali, Splita ili Rijeke i tak.
Bankrot tek za par godina.

Kolega, moram priznati da ste vrlo optimistični. HŽ je teški gubitaš kojeg nitko neće. Sportske dvorane su riješene već a i tako nisu vrijedne spomena. Voda je također prodana Molu, Todoriću i ostaloj ekipici. Ostaje HEP, gradovi i otoci:)

Ja ipak tipujem na 99,99% siguran ljetni bankrot. Spasiti nas može jedino još jedan MMF reprogramirani aranžman kojim bismo izgubili i ovu bijedu što je još ostala.
03.02.09. | 18:06

vipy | profil
korisnik od: 24.08.2006.

ocjena poruke

77%
zajednica
-
moderatori
zene ce raditi u kuci, kao sluzavke i zabava za debele kineze
muskarci na polju, uglavnom oko pamuka i duhana
http://en.wikipedia.org/wiki/Slavery

budd, a da odes na odvikavanje od foruma?
btw prouci rijec slaveni - slavery
Zadnja izmjena: vipy (03.02.2009. 18:10)
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
03.02.09. | 18:10

budd | profil

ocjena poruke

34%
zajednica
-
moderatori
vipy

zene ce raditi u kuci, kao sluzavke i zabava za debele kineze
muskarci na polju, uglavnom oko pamuka i duhana
http://en.wikipedia.org/wiki/Slavery

budd, a da odes na odvikavanje od foruma?

Hehe, ne bi ni tebi škodilo:)
03.02.09. | 19:11

Badman | profil
korisnik od: 24.01.2009.

ocjena poruke

34%
zajednica
-
moderatori
budd

Kako je bankrot mile nam republike samo pitanje mjeseca (nikako godine), zanimaju me vaša mišljenja što će se dogoditi s burzom, radnim mjestima, valutom i sl.

100 evra plaća, 50 evra mirovina bye
03.02.09. | 21:22

winnie23 | profil
korisnik od: 08.09.2008.

ocjena poruke

80%
zajednica
-
moderatori
Badman

budd

100 evra plaća, 50 evra mirovina bye
tvoje zelje tebi!
moje meni!
entetinis, baron i ekipa su previse puta gledali film glup gluplji
03.02.09. | 21:55

ententinis | profil
korisnik od: 04.01.2006.

ocjena poruke

18%
zajednica
-
moderatori
Dug Hrvatske u ovoj godini će iznositi oko 93% BDP-a.
Od nas je gora samo Grčka, i to sa 95%.
Vidjeli smo što se tamo događa.
Dijeli nas 2 posto od nereda.
Što se tiče burze ona će se vrlo vjerovatno zatvoriti u roku od 90 dana jer mislim da financijske kuće vezane uz nju ne mogu više ni pokrivati troškove struje i vode.
Kuna će se braniti na sve moguće načine do ulaska u Europsku uniju, a onda će se morati devaluirati jedno 25% u roku odmah i zamijeniti za eure, a tad će nastati kaos.
Prodati nemamo što jer u ovoj situaciji ne možeš naći kupca a mislim da nema nikoga u politici tko bi imao muda oglasiti prodaju bilo koje od utilities poduzeća.Jer to bi značilo samo cash za djelomično vraćanje duga i onda propast zemlje nakon što bi počeli stizati računi za vodu,struju itd.
Što mislite zašto su odlučili kupiti skladište plina prije par dana i još se dodatno zadužili?
Uglavnom, ja sam optimista bye
NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE
03.02.09. | 22:42

mika | profil
korisnik od: 13.06.2006.

ocjena poruke

51%
zajednica
-
moderatori
ententinis

Dug Hrvatske u ovoj godini će iznositi oko 93% BDP-a.
Od nas je gora samo Grčka, i to sa 95%.
Vidjeli smo što se tamo događa.
Dijeli nas 2 posto od nereda.
Što se tiče burze ona će se vrlo vjerovatno zatvoriti u roku od 90 dana jer mislim da financijske kuće vezane uz nju ne mogu više ni pokrivati troškove struje i vode.
Kuna će se braniti na sve moguće načine do ulaska u Europsku uniju, a onda će se morati devaluirati jedno 25% u roku odmah i zamijeniti za eure, a tad će nastati kaos.
Prodati nemamo što jer u ovoj situaciji ne možeš naći kupca a mislim da nema nikoga u politici tko bi imao muda oglasiti prodaju bilo koje od utilities poduzeća.Jer to bi značilo samo cash za djelomično vraćanje duga i onda propast zemlje nakon što bi počeli stizati računi za vodu,struju itd.
Što mislite zašto su odlučili kupiti skladište plina prije par dana i još se dodatno zadužili?
Uglavnom, ja sam optimista bye

e moj brko. Di ti živiš. Kad počnemo vaditi papriku iz čarapa i tapeta kupićemo pola evrope.
Nema krize kod braće Hrvata. A i kad naša murija krene da ureduje, nisu oni ko oni grčki gejevi.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.