Ozapa jednom smo živili u Jugoslaviji znamo kako je. Sada živimo u Hrvatskoj isto znamo kako je. Nešto tu ne štima. Prije su navodno svi novci išli u BG, sada idu ZG. Prije se za vojsku odvajalo 70 % "dohotka" sada ?? Bila je inflacija pa što? Hrvatska je jedino ovisna o nafti. Ostalo je sramotno da uvozimo. Imamo rafinerije, imamo elektrane, imamo farmaciju, možemo sve proizvoditi. Imamo naravno i more. Kad bi Srbi imali more, gdje bi im bio kraj? Sa obzirom da znamo kakve bratske veze imaju sa Rusima. Jedina stvar što nam nedostaje to su automobili. Ok. Tko sagradi tvornicu dobiva ekskluzivu. Ne vidim nekih tu problema. Novac koju političari namjenjuju za poticaje neka si slobodno zadrže i plačaju tvrtkama koje su se zadužile vani da bi proizvod plasirale na HR tržištu. Konstantno od rata RH ide u pogrešnom smjeru. Mislim o gospodarstvnom smjeru, o političkom mi se ne da raspravljati jer sam čudno orijentiran ;-) Jedino tko bi u trenutku bio u kritičnoj masi su strane banke. Hrvatska bi štampala kune da ljudi vračaju normalno kredite a od turizma bi se dopunjavale devizne rezerve. U biti banke ne bi ni gubile nešto puno, jer su vlasnici mirovinskih fondova i velikih vlasničkih udjela u dobro stoječim tvrtkama. Jedino mi je žao političara, ne bi se mogli lječiti vani nego bi se morali lječit u hrvatskoj ;-) Lječenje vani bi im bilo skupo, ne bi si to mogli priuštiti, kao ni građani sad u hrvatsko ;-)
Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.