Erste Plavi najbolji u istočnoj Europi

Matthew Craig, Senka Fekeža Klemen i Antje Meyer/PD Matthew Craig, Senka Fekeža Klemen i Antje Meyer/PD

Uvođenjem novog softvera za upravljanje rizicima dodatno je poboljšano mjerenje i praćenje tržišnih rizika te analiza ostvarenih rezultata.

Društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima Erste Plavi osvojilo je Institutional Investor Peer to Peer nagradu za najbolje društvo za upravljanje mirovinskim fondovima Istočne Europe. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje glasovanjem struke društvima za upravljanje mirovinskim fondovima, kojima inovativni pristup u upravljanju imovinom značajno doprinosi poslovnim rezultatima.

Nagradu je preuzela članica Uprave Senka Fekeža Klemen. “Jako smo ponosni na naša postignuća, a posebno na prinose koji su značajno uvećali mirovinsku štednju naših članova. Uvođenjem novih financijskih instrumenata i modela dodatno smo unaprijedili proces ulaganja”, istaknula je Fekeža Klemen.

Uvođenjem novog softvera za upravljanje rizicima dodatno je poboljšano mjerenje i praćenje tržišnih rizika te analiza ostvarenih rezultata. Svoju inovativnost Društvo je potvrdilo i prvim online zahtjevom s potpuno digitalnim načinom učlanjenja u dobrovoljni mirovinski fond. Dodatno, modernizirana je i internetska stranica.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve