Ivanić-Grad osnažuje lokalno poduzetništvo

Autor: Poslovni dnevnik , 28. ožujak 2017. u 22:00
Jadranko Pongrac (Tetragon) , gradonačelnik Javor Bojan Leš i Vladimir Nišević/R. Anić/PIXSELL

Uz Poslovni uzlet 7. travnja, dan kasnije na glavnom trgu sajam domaćih proizvoda, kulinarske radionice Branka Ognjenovića i koncert Ivana Zaka i Begina.

Kroz tematska događanja – Living streets, Poslovni uzlet (7. travnja), Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova (8. travnja) i Festival igračaka – želimo objediniti ekologiju, poduzetništvo i naše najmlađe, a fokusirano putem pažljivo definiranih poslovna događanja želimo dodatno osnažiti naše gospodarstvenike.

Pozivam poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova da se prijave i dođu na Poslovni uzlet na kojem će se održati i besplatna radionica o privlačenju sredstava iz fondova EU kao i da se aktivno uključe u panel diskusije na temu urbanizacije i turističkog razvoja ovog kraja", istaknuo je jučer na konferenciji za novinare gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš.  

"Zahvaljujem Gradu što je prepoznao važnost ovakvih događaja, educiranja građana i širenja poslovnih mreža. Pozivam sve zainteresirane da dođu u petak 7. travnja na besplatne poslovne edukacije gdje će saznati mnoge korisne informacije vezane za privlačenje sredstava fondova EU. U subotu 8. travnja, u sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova, bit će na glavnom gradskom trgu organizirani zabavni sadržaji – sajam domaćih proizvoda, kulinarske radionice Branka Ognjenovića i večernji koncert Ivana Zaka i sastava Begini", rekao je Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Janko Pongrac, predsjednik udruge Tetragon i organizator 4. Festivala igračaka (8. i 9. travnja) najavio je da sve posjetitelje u subotu i nedjelju očekuje puno igre, zabave i veselja. Mađioničarske i kazališne predstave priređuju se kod parka Zelenjak i bolnice Naftalan, a iz Zagreba će voziti i vlak Kraš Express. 

Komentirajte prvi

New Report

Close