Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica

PCZ Konferencije Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica
Više informacija

Lokacija

Dom Kulture Zlatar Bistrica (Zagorska 3)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica Foto: Thinkstock

Svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a pozvani su na Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica koji će se 19. listopada 2017. održati u Domu Kulture Zlatar Bistrica (Zagorska 3) s početkom u 10 sati. 

Riječ je o projektu Poslovnog dnevnika koji već četvrtu godinu zaredom promovira malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj, u suradnji s partnerima te gradovima i županijama.

Ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima s ciljem da postanu još uspješniji u svom poslovanju. Ovu se jesen stoga nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata, otvara za poduzetnike iz općine Zlatar Bistrica. Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Ovogodišnju manifestaciju otvorit će gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Žarko Miholić, načelnik općine Zlatar Bistrica te gospodin Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije. Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina slijedi panel diskusija Kako razvijati malo i srednje poduzetništvo u Zlatar Bistrici, a potom i trosatna radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?. Radionicu će održati gđa Kristina Androlić, ekspertica za javnu nabavu te voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata, iz tvrtke Androlić konzalting. Putem interaktivne radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, o tome koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnih informacija poput kakav je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a. 

Do sada su manifestacije iza nas okupile velik broj poduzetnika i obrtnika koji su stekli vrijedna znanja i vještine koje će im pomoći u njihovom poslovanju, a ovoga puta će tribina osigurati slične benefite kroz interaktivnu komunikaciju moderatora i uzvanika.

Za sve polaznike Poslovnog uzleta općine Zlatar Bistrica osigurana je bogata zakuska u organizaciji partnera projekta Podravke.