Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica

PCZ Konferencije Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica
Više informacija

Lokacija

Dom Kulture Zlatar Bistrica (Zagorska 3)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica Foto: Thinkstock

Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica održao se 19. listopada 2017. u Domu Kulture Zlatar Bistrica (Zagorska 3) u 10 sati.

Ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima s ciljem da postanu još uspješniji u svom poslovanju. Ovu se jesen stoga nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata, otvorila za poduzetnike iz općine Zlatar Bistrica. Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio Poslovnog uzleta u Zlatar Bistrici.

Ovogodišnju manifestaciju otvorio je gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Žarko Miholić, načelnik općine Zlatar Bistrica te gospodin Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije. Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina održana je panel diskusija "Kako razvijati malo i srednje poduzetništvo u Zlatar Bistrici", a potom i radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?. Radionicu je održala gđa. Kristina Androlić, ekspertica za javnu nabavu te voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata, iz tvrtke Androlić konzalting. Putem interaktivne radionice polaznici su imali priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, o tome koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnih informacija poput kakav je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi.

Za sve polaznike Poslovnog uzleta općine Zlatar Bistrica bila je osigurana bogata zakuska u organizaciji partnera projekta Podravke.