Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru
Više informacija

Lokacija

Zlatar, Srednja škola Zlatar, Braće Radića 10

Program

Program edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru Pixsell

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja su pozvani 27. studenog 2015. u Zlataru, Srednja škola Zlatar, Braće Radića 10, da prisustvuju Poslovnom uzletu Krapinsko zagorske županije. Svi koji se prijave imaju priliku besplatno sudjelovati na edukacijama.

 

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine, na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce i Čakovec, Osijek, Split, Jastrebarsko, Ivanec, Ludbreg, Pregradu i Gospić, Makarsku i Supetar, a u studenom prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Zlatar.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju. 

Sudionici
 • Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru

  Arsen Paro , AZ Factoring

 • Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru

  Igor Bobek, HGK

 • Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru

  Sandro Lazarić, Arbona

 • Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije u Zlataru

  Jadranka Porobija, HUP