Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica (Trg Ante Starčevića 12)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama predavanja i predavačima saznjate na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline Pixsell

Poslovni uzlet grada Svetog  Ivana Zeline održat će se 15. travnja 2016. u Gradskoj vijećnici (Trg Ante Starčevića 12) .

Besplatne poslovne edukacije bazirane na aktualnim temama i radionicama za usvajanje novih znanja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a i sve zainteresirane održat će se u suradnji s Gradom Sv. Ivan Zelina i Zagrebačkom županijom. Osim kvalitetnog edukativnog aspekta, polaznicima je osigurana i dobra zabava. U organizaciji Poslovnog dnevnika održat će se i Festival poduzetništva, obrta i OPG-a pod nazivom 'Moja poduzetna Hrvatska', a sudionici Poslovnog uzleta imat će priliku posjetiti prodajno – izložbeni sajam i razmjeniti iskustva s drugim stručnjacima u vrijeme besplatne zakuske.

Polaznici će putem interaktivnih predavanja i realnih primjera naučiti koje su tajne uspješnih kompanija koje su svoj brend vrijedno gradile godinama i saznati kako ispraviti greške u vlastitim dugoročnim strategijama. Uz znanja za izgradnju kvalitetne brend strategije i alate za povećanje prodaje domaćih proizvoda, sudionici će usvojiti must-have vještine za upravljanje digitalnim tehnologijama i u kratkom periodu svladati tehnike digitalnog marketinga.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i gradonačelnik grada Sv. Ivan Zelina Hrvoje Košćec te župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Sudionici će imati mogućnost prisustvovati na zanimljivoj panel diskusiji na temu 'Od ideje do uspješnog biznisa', nakon čega će uslijediti otvorenje Festivala i prodajno-izložbeni sajam. Za vrijeme Festivala prisutne će svojim kulinarskim show-om oduševiti Branko Ognjenović iz studia Majstor kuhar. Po završetku otvaranja Festivala, započinju edukacije za sve zainteresirane.

Poslovni uzlet već godinama sudjeluje u poticanju gospodarskog rasta i razvoja, a edukativna predavanja, panel diskusije i radionice u sklopu projekta održavaju se diljem Hrvatske. Usvajanje najnovijih informacija i poduka demonstrirana realnim primjerima, druženje i proširivanje mreže poslovnih kontakata samo su neke od prednosti koje je zamjetilo preko 7000 poduzetnika prisustvovanjem na besplatnim sadržajima.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline

  Simon Ferjuc, Tetida d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline

  Karlo Stojčević, Red Point

 • Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline

  Kristina Androlić, Androlić Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline

  Hrvoje Šarić , Ohoho

 • Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline

  Željka Tihomirović, Ohoho

 • Poslovni uzlet grada Sv. Ivana Zeline

  Toni Babić, Praktikum sustavi