Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.
Više informacija

Lokacija

Velika galerija grada Zaboka

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte na linku.

Više o predavačima i temama predavanja saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Zaboka 2016. Zabok

Poslovni uzlet grada Zaboka održat će se 8. travnja 2016. u Velikoj galeriji grada Zaboka.

 

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom organizira besplatne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve poduzetne osobe zainteresirane za usavršavanje svojih poslovnih, menadžerskih i marketinških kompetencija te one koji se žele informirati o mogućnostima unaprjeđenja poslovanja, upravljanja i konkurentnosti u poslovnom svijetu.

Polaznike će renomirani stručnjaci opskrbiti informacijama, novostima i savjetima primjenjivim u bankarskom sustavu, menadžmentu, marketinškom i strateškom razvoju, a ujedno će saznati više o EU fondovima namijenjenim za ruralni razvoj i profesionalnoj rekonstrukciji kriznog poslovnog momenta. Uz specifikaciju koraka koje vode povoljnom kreiranju vrhunske marketinške i brend strategije, polaznici će usvojiti i temeljne upravljačke vještine prezentirane na konkretnim realnim slučajevima.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Zaboka pozdravit će i gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek te župan Krapinsko županije Željko Kolar.

Usprkos svojoj proaktivnosti i urođenim rukovodstvenim sposobnostima poduzetnici nerijetko mogu zateći svoja poduzeća uzdrmana kriznom situacijom. U neprilici, vlasnici poduzeća i obrta posežu za strategijom, modelima i rješenjima konstruiranim za preživljavanje i u tom trenutku ključno postaje menadžerstvo kao upravljačka funkcija za rekonstruiranje poduzeća. Nikola Nikšić, savjetnik za menadžment i suosnivač tvrtke Konter polaznike će savjetovati o tehnikama i alatima za provedbu temeljnih strateških spasilačkih poteza koje će njihovu tvrtku na inovativan i stručan način izvući iz oluje i osigurati joj dugoročan opstanak.

Politika ruralnog razvoja EU-a kontinuirano se razvija u svrhu susretanja izazova vezanih uz ruralna područja. S ciljem poticanja konkurentnosti poljoprivrede, osiguravanja održivog upravljanja prirodnim resursima i uravnoteženja teritorijalnog razvoja ruralnih gospodarstava, poduzetnicima i obrtnicima na raspolaganje su stavljena sredstva iz EU fondova. Kako pravilno iskoristiti priliku i identificirati područje potražnje te zajamčiti ostvarenje prava na sredstva, sve prisutne uputit će Jurica Zorman iz EGK.

Brendiranje je proces s ciljem izdvajanja poduzeća iz mnoštva konkurencije i kreiranje percepcije jedinstvenosti, autentičnosti i ekskluzivnosti. Brend mora opstojati u trajnoj komunikaciji s potrošačima i kupcima, ali gubi svoj smisao ukoliko poduzetnici nemaju jedinstvenu ideju o specifičnosti vlastitih proizvoda. Tomislav Ceronja, direktor kreativne agencije HYPE iz Zagreba polaznike će uputiti u izgradnju vrhunske brend strategije kroz nekoliko faktora – studiranje konkurencije, pronalazak jedinstvene ponude i tržišta te optimizaciju budžeta i komunikacijskih kanala.

Poslovni uzlet projekt je koji je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika, a manifestira se u obliku edukacija, predavanja, interaktivnih radionica i panel diskusija. Već treću godinu za redom projekt doprinosi promicanju malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te prenošenju znanja među stručnjacima.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.

  Nikola Nikšić, Konter savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.

  Jurica Zorman, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.

  Hrvoje Šarić, OHOHO

 • Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.

  Željka Tihomirović, OHOHO

 • Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.

  Tomislav Ceronja, HYPE

 • Poslovni uzlet grada Zaboka 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom