Poslovni uzlet grada Zaprešića 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Zaprešića 2016.
Više informacija

Lokacija

Srednja škola Ban Josip Jelačić, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Zaprešić

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Zaprešića 2016. Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Poslovni uzlet grada Zaprešića održat će se 14. listopada 2016. na lokaciji

Srednja škola Ban Josip Jelačić, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Zaprešić

 

U suradnji sa Zagrebačkom županijom i gradom Zaprešićem, Poslovni dnevnik  nastavlja s besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

U sklopu edukativnog dana održat će se panel diskusija na temu ''Od ideje do uspješnog biznisa", a po završetku diskusije program se nastavlja s besplatnim poslovnim edukacijama koje će polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja. Na predavanjima ćete moći saznati sve o novim tehnologijama koje olakšavaju svakodnevne poslovne izazove, kako izraditi projekt i dobiti sredstva iz EU fondova, dok je za kraj edukacija pripremljena tema ''Kako uspješno voditi poslovni sastanak".

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. 

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

 

 

Sudionici
  • Poslovni uzlet grada Zaprešića 2016.

    Simon Ferjuc, Tetida d.o.o.

  • Poslovni uzlet grada Zaprešića 2016.

    Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

  • Poslovni uzlet grada Zaprešića 2016.

    Ana-Marija Vidjak, Što ako ipak