Poslovni uzlet grada Zaprešića 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Zaprešića 2017.
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica, Trg žrtava fašizma 1

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Zaprešića 2017. Robert Anic/PIXSELL

Tri godine zaredom Poslovni dnevnik uspješno je educirao poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Republike Hrvatske putem manifestacija Poslovnih i Agro uzleta. Upravo su se besplatne edukacije pokazale kao važan element razvoja malog i srednjeg poduzetništva koji je dug niz godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva. Naime, ovaj dio gospodarstva zapošljava 65 posto ukupne zaposlenosti te generira oko 50 posto bruto društvenog proizvoda.

U nadolazećoj četvrtoj sezoni besplatnih edukacija očekuje vas mnoštvo interesantnih tema koje će eminentni stručnjaci iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva  obrađivati na radionicama i panel diskusijama u sklopu Uzleta. Dokazao je to i prvi Poslovni uzlet u 2017. godini koji se održao u petak 24. veljače u Zaprešiću, gradu koji je posljednjih par godina vrlo poželjna destinacija za poslovanje i čije su glave prednosti zdrava poduzetnička klima, prometna povezanost te blizina velikog tržišta (Zagreba). Prošle su godine polaznici edukacija imali priliku saznati kako primijeniti moderne tehnologije u poslovanju, kako izraditi kvalitetan projekt i dobiti novac iz EU fondova te kako uspješno pregovarati i voditi poslovni sastanak. Ovoga su puta zaprešićki poduzetnici sudjelovali u trosatnoj radionici gospođe Kristine Androlić, ekspertice za javnu nabavu te voditeljice za pripremu i provedbu EU projekata. Putem interaktivne radionice polaznici su imali idealnu priliku  za direktnu komunikaciju s predavačicom koja je na svojoj edukaciji prezentirala osnove i pravila EU fondova - koji su aktualni natječaji, kako doći do bitnih informacija, koji je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi.

I ove su godine zaprešićki poduzetnici u velikom broju bili dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa.

Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da svi polaznici edukacija postanu obogaćeni korisnim iskustvom i novim poslovnim kontaktima jer je uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano da ćete naučiti nešto novo te produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.