Regionalna konferencija Zagrebačke županije

PCZ Konferencije Regionalna konferencija Zagrebačke županije
Više informacija

Lokacija

Hotel International

Program

Program konferencije preuzmite ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefon 6326 033 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Regionalna konferencija Zagrebačke županije Konferencija se održava 3. travnja

Regionalna konferencija Zagrebačke županije održat će se 3. travnja 2019. u Hotelu International u Zagrebu.

Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Vladimir Nišević i župan Zagrebačke županije, gospodin Stjepan Kožić.

U suradnji s Zagrebačkom županijom, Poslovni dnevnik organizira konferenciju gdje će svi prisutni imati priliku čuti "intervju 1 na 1" na temu energetike i energetske učinkovitosti. Po završetku intervjua održati će se dvije prezentacije. Prvu prvu prezentaciju će održati Velimir Kokot, pročelnik Upravnog odjela za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju a na njoj će predstaviti rezultate dosadašnjih realiziranih projekata energetske obnove na području Zagrebačke županije. Drugu prezentaciju će održati dr.sc. Julije Domac, ravnatelj REGEA-e, koji će prezentirati strategiju za buduće razdoblje i Dugoročni program izgradnje, dogradnje i obnove zgrada Zagrebačke županije.

 Na panel diskusiji gostovat će župani prijateljskih županija i drugi predstavnici lokalne i regionalne vlasti, na istoj će raspravljati o nacionalnoj energetskoj strategiji, mogućnostima za korištenje sredstava iz EU fondova u razdoblju 2021.-2027., te realizirane projekte i primjere najbolje prakse. Šestu godinu zaredom Poslovni dnevnik besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu. Edukativne manifestacije "Poslovni uzlet" i "Regionalne konferencije" pokazale su se kao važan faktor razvoja hrvatskog poduzetništva koji je posljednjih godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva.