Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.
Više informacija

Lokacija

Gradska sportska dvorana Varaždin (Arena)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte na linku.

Više o temama predavanja i predavačima saznjate na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Varaždina 2016. Pixsell

 Poslovni uzlet grada Varaždina održati će se 26. veljače 2016. u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin (Arena).

Poslovni dnevnik u suradnji s gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom organizira besplatna edukativna predavanja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i posebice sve zainteresirane za poslovnu i marketinšku tematiku, te one koji žele naučiti korisne taktike usmjerene na poboljšanje efikasnosti poslovanja poduzeća na konkurentnom tržištu.

Polaznici će se ovoga puta upoznati s najnovijim informacijama iz svijeta financija i učinkovitim trikovima za pametno ulaganje, a biti će im predstavljeni i EU fondovi te osnove i zanimljive edukacije iz marketinga i jednostavnog konstruiranja uspješne brand strategije. Uz savjete o povoljnom kreiranju marketinške strategije sudionicima poslovnog uzleta biti će prezentirani koraci koji vode izoštravanju vitalnih poduzetničkih vještina i kompetentnosti nužnoj za vođenje uspješne tvrtke.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Varaždina pozdraviti će i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš  te župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

U sklopu uzleta organizirana je panel diskusija bazirana na iskustvima lokalnih poduzetnika i idejama usmjerenim na konstruktivno pronalaženje  zajedničkih riješenja s ciljem poticanja razvoja lokalnog poduzetništva. Kroz tri zanimljiva i tematski različita edukativna bloka poduzetnici će imati priliku dospjeti korak uz korak s najnovijim poslovnim taktikama iz financija, marketinga i razvoja.

Svi polaznici Poslovnog uzleta grada Varaždina imati će jedinstvenu priliku naučiti o pravilnoj upotrebi bankarskih proizvoda, steći uvid u tajne financijskih i menadžerskih izvješća te se informirati o EU fondovima. Uz predavanje o digitalnom marketingu ujediniti će znanje iz financija sa organizacijom uspješne marketinške kampanje i usavršiti svoju brand strategiju za lakše prodavanje proizvoda.  U sklopu edukacija iz razvoja polaznici će se upoznati s pogodnostima Cloud usluge te naučiti efektivno voditi svoju tvrtku i uspješno poslovati – čak i izvan zidova poslovnog ureda. 

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika koji svojom uspješnom inicijativom već tri godine igra ključnu ulogu u promicanju malog i srednjeg poduzetništva, sa svrhom unapređenja kvalitete poslovanja poduzetnika, obrtnika i vlasnika OPG-ova. Cilj Poslovnog uzleta je omogućavanje edukativne potpore svim domaćim poduzetnicima i pribavljanje alata za njihov rast i razvoj.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje znanje. 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

  Hrvoje Šarić , OHOHO

 • Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

  Željka Tihomirović, OHOHO

 • Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

  Nikola Nikšić, Konter savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

  Tomislav Ceronja, HYPE

 • Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

  Simon Ferjuc, Tetida d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Varaždina 2016.

  Dragomir Gabrić, Dragomir Gabrić d.o.o.